Home dekor dekoráció égősor futó gyapjú lakás lakberendezés lámpás műszőrme otthon párna szőnyeg takaró
2020. január 9.

Kihagyhatatlan dekorok a leárazás alatt

Nagyban tombolnak a különböző akciók, és nemcsak ruhákra, kiegészítőkre érdemes vadászni, hanem szuper dekorációkra is!

Amikor belevetjük magunkat a leárazások alatti rohamba (https://lookbook.arkadbudapest.hu/4-tipp-hogy-ne-boruljunk-ki-a-learazasok-alatt/), ne csak olyan ruhákra és kiegészítőkre vadásszunk, amelyekkel feldobjuk a gardróbunkat. Most megkaparinthatunk néhány olyan dekorációt is, ami tökéletesen passzol az otthonunkba. Mutatjuk, mikre vadásszunk!

Pihe-puha darabok

A melengető takarók és párnák (https://lookbook.arkadbudapest.hu/melengeto-kincsek/) az őszi és téli szezon legvágyottabb kincsei… De lehet, hogy korábban nem vettük meg őket, mert például a gyapjú, a műszőrme vagy a polár változatoknak elég borsos ára lehetett. Ám most könnyedén lecsaphatunk akár töredék áron is egy olyanra, ami mennyei élménnyé változtatja a kuckózást (https://lookbook.arkadbudapest.hu/kuckozzunk-az-agyban/)!

Karakteres szőnyeg

Akár egy kisebb méretű szőnyeg is nagy változásokat tud okozni a lakásban. Például egy különleges textúra vagy egy kellemes szín azonnal karakteresebbé tesz egy-egy helyiséget. A leárazások alatt sokkal kedvezményesebben szerezhetjük be.

Csodalámpások

Ki mondta, hogy csak az ünnepek alatt lehet telepakolni a lakást különböző lámpásokkal és mécsesekkel? A téli időszakban nagyon hangulatos lesz tőle az otthonunk, sőt tavasszal kiköltöztethetjük őket az erkélyre vagy akár a kertbe is (https://lookbook.arkadbudapest.hu/varazsoljunk-nyaralot-otthonra/). Most érdemes minél többfélét vennünk belőlük, hiszen jól mutatnak egymással az eltérő stílusok és méretek.

Ez most sem égő!

Ugyanaz a szabály vonatkozik az égősorokra, mint a lámpásokra: nemcsak a karácsonyi díszítés kellékei, és egész évben hasznukat vehetjük! Csak találjunk nekik egy tuti helyet a lakásban, amit szívesen feldobnánk (https://lookbook.arkadbudapest.hu/tegyuk-csajosabba-a-nappalit/)!

Nem futottak még

Ezentúl bátran adjuk meg a módját egy születésnapnak vagy vasárnapi ebédnek! Egy különleges asztali futó még a legegyszerűbb terítéket is feldobja és ünnepivé varázsolja (https://lookbook.arkadbudapest.hu/dobjuk-fel-az-unnepi-teritest/). Ezeket pedig most akár féláron is beszerezhetjük.

1. BULB LIGHTS égősor Butlers 7450 Ft 2. TAKS műszőrme szőnyeg JYSK 6000 Ft 3. NOVA asztali futó Stile Interio 1745 Ft 4. SIGMUND lámpás JYSK 1500 Ft/darab 5. Silver dots takaró Stile Interio 4990 Ft

Kapcsolódó cikkeink