Butlers Home égősor étkészlet futó gyertya karácsony kínáló otthon szalvéta szalvétagyűrű szilveszter tányér teríték terítés terítő ünnep
2019. december 23.

Dobjuk fel az ünnepi terítést!

Díszbe öltöztetnénk az asztalt a karácsonyi vacsorához, de unjuk a klasszikus megoldásokat? Íme néhány új ötlet!

Kincs a szalvétának

Ma már igazán különleges formájú szalvétagyűrűket is találunk, amik a legegyszerűbb papírszalvétát is különlegesebbé teszik. De ha szép vászondarabjaink vannak, akkor kössük át őket – például egy csillogó dekormasnival!

4 szalvétagyűrű szettben Tchibo 2495 Ft
2 db-os masniszett Stile Interio 990 Ft

Ez a befutó!

Évek óta megvan a kedvenc ünnepi terítőnk, de idén szeretnénk kicsit máshogy beborítani az asztalt? Elég, ha beszerzünk egy különleges futót, ami azonnal más hangulatot ad az egész terítéknek. Na és mi lenne, ha még cuki feliratokat is írhatnánk rá?

TROLL asztali futó JYSK 1690 Ft
Feliratozható asztali futó Tchibo 3495 Ft

Izgalmas fényjáték

Ne csak a teraszt vagy a lakás különböző pontjait dekoráljuk égősorokkal https://lookbook.arkadbudapest.hu/tegyuk-csajosabba-a-nappalit/), hanem akár a terítéket is különlegesebbé tehetjük vele. Csak vezessük végig az asztal közepén!

FYLGJER égősor JYSK 1790 Ft
ORIGAMI csillagos égősor Butlers 4990 Ft

Top trend

Az idei szezon nagy kedvencei az aprócska karácsonyfák. Választhatunk sima zöldet, pasztellszínűt, de akár LED-es fényűt, üveget vagy akár tollasat is. Csodásan mutatnak a tányérok mellett, és akár különböző méretekben is használhatjuk őket.

VERDIT LED-es karácsonyfa JYSK 3490 Ft
X-MAS tollas fenyőfa Butlers 4990 Ft

Micsoda kínálat!

A karácsonyi vacsora végén csak hozzuk be az emeletes kínálót, és mindenki a kedve szerint válogasson a desszertek közül. De akár simán szaloncukrot vagy kekszeket (https://lookbook.arkadbudapest.hu/indul-az-unnepi-sutigyartas/) is halmozhatunk a tányérokra.

SIS emeletes kínáló Stile Interio 9990 Ft
Emeletes szervírozóállvány Tchibo 4995 Ft

 

 

Kapcsolódó cikkeink