Home berendezés csajos dekor dekoráció dohányzóasztal égősor fotel függöny koktél lakás lakberendezés nappali nőies otthon párna pezsgő puff szőnyeg
2019. november 15.

Tegyük csajosabbá a nappalit!

Szeretnénk igazán nőiessé varázsolni az otthonunkat? Kezdjük a lakás fő pontjával, a nappalival! Csak néhány apró változtatás kell hozzá!

Légies kiegészítők

A nappaliban a kanapé lehet széles és hívogató, amin jól lehet egész nap kuckózni (https://lookbook.arkadbudapest.hu/kuckozzunk-az-agyban/), viszont a kiegészítő bútorok ne legyenek nehézkesek. Válasszunk inkább légiesebb, finomabb darabokat. Például egy fémlábakon álló dohányzóasztalt vagy egy vintage hatású puffot. Ahogy a fotel is lehet egy rattanból készült karcsú változat.

JYSK

RANDERUP sarokasztal JYSK 4000 Ft, PADBORG puff JYSK 32 900 Ft, BELLELUND fotel JYSK 49 900 Ft

Csalogató anyagok

Játsszunk a különleges textúrákkal, amelyek melengető és otthonos hatást adnak. Például egy szatén- vagy bársonyfüggöny, esetleg egy műszőrme szőnyeg jó választás lesz. Színek közül pedig inkább a világosabb, pasztell árnyalatok a nyerők.

JYSK

AUSTRA függöny JYSK 9990 Ft/darab, TAKS műszőrme szőnyeg JYSK 8490 Ft

Finom részletek

Egy jól elhelyezett mécses- vagy gyertyatartó, egy hangulatos égősor azonnal csodát tesz a lakással, és akár többet is használhatunk egyszerre, nem fog túlzásként hatni. A sima képkeretek helyett pedig igazán csajos megoldás, ha egy falitábla az alap, és arra tesszük ki a kedvenc fotónkat, idézeteinket. Így egy igazán meghitt sarkot tudunk kialakítani.

Tchibo

LED-es égősor Tchibo 4995 Ft, Mágneses falitábla Tchibo 7995 Ft, 2 fali teamécsestartó szettben Tchibo 3995 Ft

Párnacsata

A jól megválasztott díszpárna nemcsak a hálót (https://lookbook.arkadbudapest.hu/dobjuk-fel-a-haloszobat/) tudja feldobni, hanem a nappalit is. Bátran válasszunk akár cuki formájú vagy vicces darabokat is, amik így meghatározzák az egész stílust.

Stile Interio

YUMMY párna Stile Interio 5990 Ft, bársonypárna Stile Interio 5990 Ft

Nyílik a minibár!

Nincs is jobb, mint áthívni a barátnőket egy péntek esti koktélozásra és beszélgetésre. Ha pedig már ez a program, akkor adjuk is meg a módját: szerezzünk be egy zsúrkocsit, és arra pakoljuk a stílusos bárkellékeket. Egy bőrhűtő vagy pezsgőtartó már önmagában is sikert arat, a sikkes poharakról már nem is beszélve!

Butlers

LORD bor/pezsgő tartó Butlers 9990 Ft, GOBLET pezsgőspohár Butlers 1690 Ft/darab, CITY martinispohár Butlers 1390 Ft/darab

Kapcsolódó cikkeink