Home dekor dekoráció égősor háló hálószoba kandalló lakás otthon paraván párna puff vulágítás
2019. szeptember 9.

Dobjuk fel a hálószobát!

Itt az ideje egy kis vérfrissítésnek a lakás egyik legmeghittebb pontján! Elég hozzá néhány apró változtatás.

Sikkes fedés

Egységessé és letisztulttá tehetjük az egész szobát, ha beszerzünk egy ágytakarót. Különösen akkor hatásos, ha szettet választunk, és két nagyobb méretű díszpárna is ugyanazt a huzatot kapja. A fehér és bézs textúrák elegáns, francia sikket csempésznek a hálóba.

Stile Interio

Ágytakaró szett Stile Interio 14 990 Ft

Kipárnázva

Az ágytakaró mellett különböző díszpárnákkal is érdemes játszani. Például válasszunk kontrasztos színű vagy anyagú darabokat, így különleges hatást érhetünk el. Na és ha a párnák színe visszaköszön további apró kiegészítőkön, például egy gyertyán vagy egy képkereten, igazán ütős lesz a végeredmény.

Tchibo

Rózsaszín díszpárnahuzat Tchibo 2995 Ft

Kell a keret!

Mindig is vonzottak minket a kandallók? Ne várjunk tovább! Még az sem akadály, ha csupán egy aprócska szobánk van, hiszen nem kell egy komplett tűzrakó helyet építenünk, elég hozzá egy díszes keret. Díszítsük gyertyákkal, lámpásokkal, tegyünk ki rá apró dísztárgyakat vagy fényképeket, hogy meghitté tegyük.

Butlers

MASTERPIECE kandallókeret Butlers 89 900 Ft

Vintage hatás

Akik a romantikus stílus hívei, egy különleges paraván segítségével azonnal budoár hangulatot varázsolhatnak. Nemcsak dekorációnak lesz tökéletes, hanem akár térelválasztóként is szuperül szolgál, de akaszthatunk rá ruhákat, ékszereket, táskákat is.

Butlers

ESTELLA paraván Butlers 59 900 Ft

Puff neki!

Elegánsabbá tehetjük a hálót, ha például fotel helyett inkább puffot választunk. Mostanában főleg a fémmel kombinált darabok a divatosak. Na és extra pakolóhelyet is nyerhetünk, ha tárolós verziót nézünk ki.

JYSK

PADBORG puff JYSK 32 900 Ft

Kettő az egyben

A különböző beltéri égősorok egyre népszerűbbek, hiszen mindenféle színben és verzióban keresgélhetünk. De akár két legyet is üthetünk egy csapásra, ha csiptetőset választunk, mert akkor így a kedvenc képeinket is kiaggathatjuk. Így akár a szerelmi életünket is feldobhatjuk (https://lookbook.arkadbudapest.hu/szerelmi-turbo-feng-shui-modra/)!

Tchibo

LED-es csipesz égősor Tchibo 2495 Ft

Kapcsolódó cikkeink