Home bútor dekoráció függőágy függöny képkeret lakás lámpa lámpás nyaraló otthon textil vakáció
2019. július 22.

Varázsoljunk nyaralót otthonra!

Érezzük úgy magunkat, akár egy végtelen vakáción, és néhány egyszerű kiegészítővel dobjuk fel a lakást!

Arról már írtunk korábban, hogyan tudunk olyan hangulatot kialakítani akár az irodánkban is, mintha csak elutaztunk volna a tengerpartra (https://lookbook.arkadbudapest.hu/nyaraljunk-az-irodaban/), de most az otthonunkon a sor. Nem kell látványos átalakításokba fogni, elég néhány kisebb dekorációs elem ahhoz, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapokból, és akkor is sokat segít, ha nem jutunk el nyaralni (https://lookbook.arkadbudapest.hu/nem-jutunk-el-nyaralni-igy-kapcsolodjunk-ki/).

Függesszük fel a stresszt!

Egy menő függőágy vagy függőszék akár még egy aprócska erkélyen vagy teraszon is elfér. Nincs is jobb, mint finoman lengedezve vizslatni a tájat, a csillagokat, vagy csak borozgatni. Az igazán merészek akár a nappaliba is tehetnek egyet.

JYSK

NITTEDAL függőszék JYSK 19 900 Ft

A dzsinn lámpásai

Szerezzünk be minél többféle lámpást és mécsest, amik igazán különleges hangulatot varázsolnak a nyárestéken. Variáljuk egymással a különféle stílusú és méretű darabokat, mert izgalmasabb lesz az összhatás.

JYSK

Lámpások JYSK 2500 Ft-tól 10 000 Ft-ig

Textiles trükk

Elég a lakás egy részét lecserélni, például feldobni néhány új, látványos párnával, függönnyel, esetleg szőnyeggel. Például a nappali könnyedén dzsungellé változhat (https://lookbook.arkadbudapest.hu/dzsungellazban/).

Stile Interio

Carvenao függöny 140­*260 cm Stile Interio 7990 Ft, Bilbao párna Stile Interio 3990 Ft, Carvenao párna Stile Interio 3990 Ft

Az Ezeregyéjszaka meséi

Váltsunk jegyet Marokkóba vagy Tunéziába, és ehhez nincs szükség másra, csak egy baldachinra. Csináljunk egy egzotikus sarkot a hálóban vagy a nappaliban, tegyük tele párnákkal, kényelmes paplanokkal. De az erkélyen is jól mutat egy ilyen szeglet!

Tchibo

Baldachin Tchibo 11 995 Ft

Hullámos kalandok

Idén nem jutottunk el a tengerhez? Elég csak néhány kék, csíkos, horgonyos vagy éppen kagylós dekoráció ahhoz, hogy kicsit megidézzük a kedvenc nyaralóhelyeinket.

Tchibo

Horgonyos képkeret Tchibo 3495 Ft

Fényes éjszakák

Ma már minden nyaralóhely koktélbárjában, éttermének teraszán különleges égősorok adják meg a romantikus hangulatot. Ezek nemcsak kültéri részeken praktikusak, akár bent is felaggathatjuk őket, a kanapé közelébe vagy a hálóba.

SUMMER LIGHTS égősor Butlers 4990 Ft, IN THE MOOD dekor égősor Butlers 2990 Ft

 

Kapcsolódó cikkeink