Home család fagyi fagylalt gyerek gyereknap hőlégballon kirándulás könyv program vasút virtuális valóság VR
2019. május 23.

Legtutibb gyereknapi programok

Szeretnénk emlékezetessé varázsolni ezt a hétvégét a kicsik számára? Adunk néhány szuper tippet, hova érdemes menni velük!

Szálljunk hőlégballonra!

Nyűgözzük le egy egészen kivételes programmal a kicsiket, amihez még nem is kell messzire utazni, mégis bejárhatjuk a Föld távoli pontjait is. Ezt mégis hogyan? Az Árkádban május 26-ig valósághű VR-kalandok várnak mindenkit, például hőlégballonos túrán is részt vehetünk. Hogy ezt miért is érdemes kipróbálnunk, arról egy korábbi cikkünkben is elárulunk titkokat: https://lookbook.arkadbudapest.hu/6-ok-amiert-ki-kell-probalni-a-vr-t/.

Álombeli fagyi

Akár egy fagylaltozás is lehet szuper program, amivel megkoronázhatjuk a közösen töltött napot. Próbáljuk ki például az Árkád Budapestben a Jono Yogót, ahol mi állíthatjuk össze kedvenc joghurtkrémünket, és akár 12-féle ínycsiklandozó topping közül választhatunk. Mit szólnánk például egy macaronnal vagy éppen gumicukorral feldobott változathoz?

Mesebeli választék

Amennyiben az időjárás nem nekünk kedvez, akkor nincs is jobb, mint bevetni magunkat egy könyvesboltba, és elmerülni a színes mesekönyvekben. A Libri például a legkisebbektől egészen a kamaszokig minden gyerekre gondolt, és csodás kedvezményekkel várja őket: https://www.arkadbudapest.hu/akciok/libri-gyereknap-o32872/.

Vasútra fel!

A főváros számtalan pontján rendeznek gyereknapi programokat, ahol koncertek, ügyességi vetélkedők, bábszínház, kirakodóvásár várja az érdeklődőket. Ám a rengeteg mókás elfoglaltság közül a kicsik egyik legnagyobb kedvence a Gyermekvasút, amire a 18 év alattiak ezen a hétvégén ingyen szállhatnak fel. A hűvösvölgyi végállomásnál pedig izgalmas mulatságba vethetik bele magukat.

Mozduljunk ki!

Nem vágyunk olyan nagy tömegre, és a természet jobban csábít? Érdemes egy rövidebb kirándulást tervezni. Pakoljuk meg a hátizsákot finomságokkal, és válasszunk a következő célpontok valamelyikéből: https://lookbook.arkadbudapest.hu/kiranduljunk-a-kozelben-gyerekekkel/.

Kapcsolódó cikkeink