Home buli időjárás ősz sport sportolás szabadidő szabadtér szabadtéri városnézés
2019. szeptember 10.

Használjuk ki a jó időt!

Hamarosan a hideg és az eső miatt kénytelenek leszünk zárt helyen programokra vadászni, ezért ajánlunk 6 szuper szabadtéri ötletet!

Bulizzunk!

Szeptember végéig még nyitva tart a legtöbb szabadtéri szórakozóhely, és jól tudjuk: nincs is jobb, mint a csillagos ég alatt táncolni és zenét hallgatni az ismerősökkel. Ugyan az esték már jóval hűvösebbek, mint nyár közepén, de akár farmerkabátba vagy hosszú ruhába burkolózva is nagyon sikkesek lehetünk a következő buliban (https://lookbook.arkadbudapest.hu/6-ruhadarab-amit-mindenkepp-szerezzunk-be-oszre/).

Grillezzünk!

Még ne tegyük el a garázs mélyére a grillt vagy a bográcsot, hiszen akadnak még olyan esték, amikor bátran áthívhatjuk a barátokat egy kellemes vacsorapartira. A tűzrakó hely mellett kellemesen átmelegedhetünk, vagy ha mégis esős időt jósolnak, akkor kipróbálhatunk egy különleges gasztro eszközt, amivel az időjárási nehézségeket is könnyedén áthidalhatjuk (https://lookbook.arkadbudapest.hu/fordos-ze-ez-a-bogracsozas-magasiskolaja/).

Szüreteljünk!

Ha őszkezdés, akkor szüreti fesztiválok sokasága vár ránk. Érdemes figyelni a különböző eseménynaptárakat, és kiszemelni egy Balaton környéki helyszínt, vagy ellátogatni a Tokaji borvidékre. Nemcsak finom borokat, hanem isteni gasztronómiai különlegességeket is kóstolhatunk. Sőt, akár egy hosszú hétvégés programnak is tökéletes.

Fedezzük fel a várost!

Most már nem kell számolni a turisták hadával Budapesten, így itt az ideje, hogy mi vegyük át a szerepüket, és felfedezzük a rejtett kincseket. Érdemes befizetni akár egy hop on, hop off városnéző buszozásra is, hiszen új szemszögből láthatjuk azokat a helyszíneket, ahol esetleg nap mint nap járunk.

Sportoljunk!

Még mielőtt végleg beszorulunk az időjárás miatt az edzőtermekbe, még használjuk ki a következő heteket. Menjünk el a kedvenc pályánkra futni vagy biciklizni, illetve látogassunk el egy szabadtéri edzőparkba. Vagy éppen próbáljunk ki egy vadonatúj mozgásformát (https://lookbook.arkadbudapest.hu/gorkoris-tippek-ketballabasaknak/).

Filmezzünk!

Ha valaki kipróbálta még az elmúlt hónapban az ÁRKÁD autósmozit, biztosan rákapott annak az ízére is, milyen szuper, ha nem egy zárt térben nézünk meg egy filmet. Harmadik alkalommal rendezik meg a Budapesti Klasszikus Film Maratont, így például a Szent István téren is lesznek ingyenes vetítések, ami igazán hangulatos lesz.

Kapcsolódó cikkeink