Home család dzsungel hétvége kiállítás kikapcsolódás növény program séta trópus trópusi ünnep vásár
2019. november 21.

Varázslatos programtippek a hétvégére

Induljunk dzsungeltúrára, fedezzük fel a fáraó kincseit, vagy éppen kalandozzunk a virtuális térben – ezeket a programokat az egész család imádja majd!

Trópusi túra

A hideg elől legszívesebben egy egzotikus helyre szöknénk? Ehhez most nem is kell messzire utaznunk, csupán a Füvészkertig! Ebben a hónapban ugyanis „Téli séták” címmel különleges vezetésen vehetünk részt. Méghozzá egy szakértő segítségével, aki nemcsak a botanikus kertekről mesél, hanem kedvenc szobanövényeinkről is elárul titkokat, sőt spéci gondozási tippeket is megoszt az érdeklődőkkel. Itt az ideje elveszni kicsit a dzsungelben!

Rejtélyes múmia

Lépjünk be Tutanhamon fáraó sírkamrájába! Mindezt úgy tehetjük meg, mintha mi bukkantunk volna rá először az őt körülvevő kincsekre és a különleges temetkezési tárgyakra. A Tutanhamon rejtélye és kincsei elnevezésű kiállítás ugyanis egyedi módon mutatja be a felfedezés történetét. Több mint ezer kiállítási tárgy, grafika, videó és audioguide repít a feltárás időszakába, vagyis 1922-be. A már 3000 éve halott fáraó tartogat ám meglepetéseket!

Karácsonyi hangolódás

Bizony, itt az ideje elkezdenünk beszerezni az ajándékokat, kitalálnunk, milyen dekorációt szeretnénk a lakásba, vagy egyszerűen csak ráhangolódni a közelgő ünnepekre. Mindehhez könnyedén ihletet meríthetünk az ÁRKÁD Budapestben, ahol november 22-én indul a Karácsonyi vásár, ami idén a Magic Christmas Service elnevezést kapta. Érdemes ellátogatni, hiszen megannyi varázslatos programban lesz részünk a következő hetekben. (https://www.arkadbudapest.hu/hirek-es-rendezvenyek/2019-es-rendezvenyeink-e11938/)

Játékos kikapcsolódás

Ha már hallottunk a VR-ról, és régóta ki akarjuk próbálni (https://lookbook.arkadbudapest.hu/6-ok-amiert-ki-kell-probalni-a-vr-t/), akkor a PlayIT Ősz Show-n van a helyünk, ahol a legújabb virtuális játékokkal ismerkedhetünk meg közelebbről. De akár még megjelenés előtt tesztelhetünk PC- és konzoljátékokat, számítástechnikai újdonságokat is.

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink