Home akció black friday kedvezmény online online vásárlás shopping vásárlás webshop
2019. november 25.

Profi haditerv a Black Fridayre

Itt az év legőrületesebb napja… Élni szeretnénk az elképesztő akciókkal? Akkor érdemes felkészülni. Így lesz zökkenőmentes a vásárlás!

Az elmúlt hetekben már biztosan naponta kaptunk számtalan értesítést arról, hogy közeleg november 29., vagyis a Black Friday. Ilyenkor egyes helyeken akár 70-80%-os leárazásokkal is találkozhatunk, főleg a különböző webshopokban, így nem csoda, hogy úgy érezzük: tényleg érdemes magunkat belevetni ebbe az őrületbe… Ám nem árt felkészülnünk, hogy mindent meg tudjunk venni, és valóban gondtalan legyen a vásárlásunk!

Félre a kísértéssel!

Készítsünk pontos listát arról, mi az, amit szeretnénk megvenni, és ehhez a haditervhez mindenképp ragaszkodjunk. Ilyenkor hatalmas a kísértés, hogy olyasmit is beszerezzünk, amire egyáltalán nincs szükségünk, hiszen hirtelen csak azt látjuk meg, hogy mennyit spórolhatunk rajta. De így abba a hibába esünk, hogy észrevétlenül többet költünk, mint amit kigondoltunk, és lehet, hogy felesleges holmikat is megveszünk.

Készüljünk B-opcióval!

Legyen A, B, sőt, C tervünk is. Ez azért lényeges, mert ezen a napon az üzletek hiába táraznak be extra készletet, mégis előfordulhat, hogy egy-egy termékből gyorsan kifutnak, vagy még sincs az raktáron, amit szeretnénk, esetleg elfogyott belőle a kívánt méret, szín. Vagyis ne essünk kétségbe, inkább egyből haladjunk a következő opció felé.

Legyünk tisztában az árakkal!

Ha már megvan, hogy mi az, amit szeretnénk megvenni, érdemes előre, több üzletben is megnézni, hol olcsóbb, vagy egy ár-összehasonlító oldalon csekkolni a kínálatot. Így amikor eljön az akció napja, tudjuk majd, mennyit spóroltunk rajta, és el tudjuk dönteni, valójában mennyire járunk jól.

Vigyázz, kész, vásárlás!

Ha online vásárolunk, készítsük el előre a regisztrációnkat, hogy már csak be kelljen lépni az oldalra a Black Friday napján. Ellenőrizzük a bankkártyánkat, hogy van-e rajta elég összeg, és legyen is kéznél, hogy ne akkor kelljen keresgélni, amikor éppen lecsapnánk egy akcióra.

Személyes bevetés

Amennyiben nem webshopon keresztül vásárolunk, hanem ellátogatunk egy üzletbe, akkor tegyünk meg mindent azért, hogy zökkenőmentes legyen a shoppingolás (https://lookbook.arkadbudapest.hu/tulelesi-tippek-shoppingolashoz/). Az ÁRKÁD Budapestben például már üzemelnek a csomagmegőrzők. Nem kell hozzá se kulcs, se fémpénz, elég csak egy szabadon választott kombinációs számot megjegyeznünk. Ha pedig nem kell a kabáttal és a csomagokkal bajlódnunk, máris kényelmesebb a rohangálás.

Extra tipp:

Az ÁRKÁD Budapestben is számíthatunk elképesztő kedvezményekre, hiszen Black Price Day néven az üzletközpont is csatlakozott az akcióhoz.

 

Kapcsolódó cikkeink