Psziché magány nyár párkapcsolat program szerelem társ társkeresés
2019. augusztus 6.

Nyáron magányosan? Változtassunk!

Még mindig nem késő, hogy ránk találjon a szerelem, hiszen ez az évszak a legtökéletesebb az ismerkedésre. Párkeresésre fel!

Egyedül utazni? Igen!

Még a gondolatra is kiráz minket a hideg, hogy egyedül induljunk neki egy nyaralásnak? Pedig egyre több utazási iroda kínál olyan lehetőséget, amit kifejezetten egyedülállóknak terveznek. Ha pedig merészebb típusok vagyunk, vágjunk bele egy szervezett kalandtúrába, például kerékpáros körútba, vadvízi evezésbe, kirándulásba. Rengeteg pár van, akik így ismerkedtek össze, hiszen ezek az élmények egyből közelebb hozzák a résztvevőket!

Irány a koncert!

Szinte nincs olyan nap, amikor ne szerveznének valamilyen szuper szabadtéri koncertet. Miért ne mehetnénk el egyre akár egyedül is? Hiszen semmi cikis nincs abban, ha élvezzük a zenét, miközben egy finom koktélt szürcsölünk. Ha pedig mellénk sodródik valaki, máris megvan a közös téma. A fesztiválokon pedig még könnyebb a helyzet, mert ilyenkor mindenki felszabadultabb. Már csak egy tuti smink és frizura kell (https://lookbook.arkadbudapest.hu/fesztivalos-szepseg/), hogy készen álljunk a hódításra!

Sportos próba

Itt az ideje, hogy kipróbáljunk egy olyan új hobbit, amit mindig is szerettünk volna. Például tanuljunk meg görkorizni (https://lookbook.arkadbudapest.hu/gorkoris-tippek-ketballabasaknak/), menjünk el futni vagy biciklizni. Lehet, hogy pont egy kellemes kocogás közben jön velünk szembe az igazi, vagy egy szimpatikus idegen segít fel minket, ha elesünk a korival.

Kóstolóra fel!

A borkóstolók és borfesztiválok is ideális ismerkedős helynek számítanak, és ebben az időszakban ebből is számtalan van. Csak kérjünk tanácsot valakitől, hogy milyen fajtájú szőlőből érdemes választani, és milyen évjáratokat keressünk.

Fedezzük fel a várost!

Biztosan rengeteg olyan rejtett zug van a környékünkön, amit még nem ismerünk (https://lookbook.arkadbudapest.hu/nem-jutunk-el-nyaralni-igy-kapcsolodjunk-ki/), vagy olyan múzeum, ahol még sosem jártunk. Bátran menjünk el egyedül is városnézésre, mert bármikor összefuthatunk valakivel. Ha pedig kellően elfáradtunk, telepedjünk le a Duna-parton vagy egy padon egy fagyival, limonádéval, és élvezzük ki a csodás nyári napokat. Lehet, hogy éppen az a valaki ül majd le mellénk, akire már oly régóta várunk.

 

Kapcsolódó cikkeink