Home álom cél diéta fogyás karrier lakberendezés munka szerelem
2019. május 1.

Lakbertrükkök, hogy valóra váljanak az álmaink!

Szeretnénk megtalálni a tökéletes párt vagy az álommelót? Akár az is segíthet a céljaink elérésében, ha kicsit átrendezzük az otthonunkat!

A cél: Munkát váltani

Ha egyfolytában bosszankodunk a munkahelyünkön és csak arról álmodozunk, milyen jó lenne váltani, akkor otthon sem szabad szem elől téveszteni a kitűzött célt. Ezt pedig akár szó szerint is vehetjük! Vagyis helyezzünk el minél több olyan tárgyat a lakásban, ami folyton eszünkbe juttatja, mire vágyunk. Például, ha előléptetésre, akkor válasszunk egy „Boss” feliratú bögrét, vagy ha régóta szeretnénk váltani, akkor tegyünk ki olyan fotókat egy trendi keretbe, ami az új munkahelyet jelképezi vagy olyan kiegészítőket, amik az adott területtel kapcsolatosak. A legjobb, ha akár otthon is kialakítunk egy pici dolgozósarkot, ahova kitehetjük ezeket a motivációs dolgokat. A feng shui szerint pedig minden segít, ami a vizet jelképzi. Ez lehet egy akvárium, egy hajómakett, tengerpartos festmény vagy akár egy kék díszpárna is.

JYSK

A cél: Megtalálni a szerelmet

Hiába vagyunk odáig még felnőtt fejjel is a rikító pink holmikért vagy a cuki kütyükért, sajnos ideje búcsút vennünk tőlük, és maximum néhány finom kiegészítőt megtartani, hiszen még a legelszántabb férfiakat is elriaszthatják. Ahogy az is, ha olyan lámpánk van, amiben kiégett az izzó, vagy olyan óra, ami megállt vagy bármi más, amiről ordít, hogy javításra vár. Ugyanis ezek azt üzenik, hogy mindenáron szeretnénk valakit, aki mindent megold helyettünk. Vagyis eljött a pillanat, hogy minden szükséges holmit lecseréljünk vagy megszereljünk.  Emellett jó pont, ha letisztult a berendezés és tisztaságot sugároz. Na és egy korábbi cikkünkben elárultunk néhány olyan trükköt, amik szintén segítenek a szerelem bevonzásában: https://lookbook.arkadbudapest.hu/szerelmi-turbo-feng-shui-modra/

Stile Interio

A cél: Elérni az álomalakot

Ki gondolta volna, hogy diéta helyett akár a konyha átalakítása is segíthet abban, hogy néhány kilóval kevesebbet mutasson alattunk a mérleg? Például a színekkel könnyedén játszhatunk: szabaduljunk meg a piros és sárga kiegészítőktől, lábasoktól, tányéroktól. Ugyanis ezek az árnyalatok fokozzák az étvágyat. Váltsunk inkább kék tárgyakra, mert csillapítani fogják az éhségérzetet és nyugtatni az idegeket. De akár egy drasztikus módszert is kipróbálhatunk: tegyünk valamilyen tükröződő dolgot, vagy akár kifejezetten egy tükröt a konyhába. Biztosan nem esünk neki vadul a chipses zacskónak, ha meglátjuk magunkat.

Butlers

 

Kapcsolódó cikkeink