Westend61/GettyImages Divat divat home office szett otthon otthoni szett otthoni viselet
2020. április 1.

Kényelmes, de sikkes otthoni szettek

A komfort és a divat nem zárják ki egymást.

Az otthoni viseletet sokan a kinyúlt, szakadt pólókkal és a melegítőnadrágokkal azonosítják. Semmi gond azzal, ha néha elengeded magad és régi, rongyos ruhákban vagy pizsamában töltöd az egész napod. De csak óvatosan, hiszen ha huzamosabb ideig nem hagyod el a lakást, és továbbra sem öltözöl fel rendesen, akkor könnyen elhanyagolhatod magad. Itt az idő, hogy ledobd magadról az unikornisos felsőt, és a gardrób felé vedd az irányt! Íme, néhány szett, amiben otthon is trendi maradhatsz, miközben a kényelemről sem kell lemondanod!

Back to basics

A minimalista stílus továbbra is hódít az utcai divatban. Azaz, az otthoni outfitedet sem kell túlgondolnod. Egy egyszínű, kényelmes póló és a kedvenc farmered, vagy egy jersey palazzo nadrág például tökéletes választás.

Felül biznisz, alul laza

Avagy nevezhetnénk a bohém üzletasszonynak is. Emlékszel a Kockázatos üzlet táncjelenetére, amelyben Tom Cruise egy ingben és alsónadrágban lopta be magát mindenki szívébe? Kövesd a példáját: kapj fel egy fehérneműt, egy pár zoknit, egy oversized inget vagy egy kimonót, esetleg egy rövidnadrágot, de az utóbbi nem kötelező. Így a munkahelyi konferenciabeszélgetésekhez sem kell átöltöznöd, csak az ingedet begombolnod.
1. Jumpsuit, Zara 8995 Ft 2. Köntös, Intimissimi 19 990 Ft 3. Mintás póló, Pull&bear 1995 Ft 4. Bő nadrág, H&M 3995 Ft 5. Felső, H&M 1995 Ft 6. Texturált papucs, Womensecret 4995 Ft

Sikkesen és sportosan

A streetwear viseletet évek óta a legnagyobb utcai trendek között foglal helyet. A melegítőnadrágoktól nem kell elbúcsúznod, csupán annyi a feladatod, hogy ne egy szakadt pólót párosíts hozzá. Válassz egy csinos cropped fazonú felsőt, egy izgalmas csipke body-t, egy bralette-et, ha pedig mindenképp ragaszkodsz a pólóhoz, akkor egy igazán vagány darabot párosíts a nadrághoz.
Jolly joker: ruhák és overálok
Na, persze nem a karácsonyi kezeslábas pizsamára gondoltunk vagy a legszebb kisestélyidre. Egy lezser, pántos midi, egy kényelmes jumpsuit vagy egy kertésznadrág igazi multifunkciós darabja lehet a gardróbodnak, hiszen nemcsak az utcán, hanem otthon is nagy hasznát veszed.
Kapcsolódó cikkeink