Daniel Zuchnik/GettyImages Divat divat egy szín egy szett öltözködés stílus tone on tone
2020. február 21.

Amivel idén nem foghatsz mellé: a tone on tone stílus

Még mindig csak a fekete ruháid kerülnek elő reggelente? A tavasz már a nyakunkon van, és ezt időszerű lenne az öltözködéseddel is érzékeltetni! Ebben nyújt segítséget a tone on tone trend.

A tone on tone lényege, hogy a teljes outfited egyetlen színből állítod össze, viszont a különböző ruhadarabok mind más-más árnyalatúak. Ez egy remek trükk, hogy a téli ruhatáradat fokozatosan felváltsa a tavaszi viselet. Ráadásul igazán sikkes szettek állíthatók össze így! Te is szeretnéd elsajátítani ezt a trendet? Íme,néhány szabály, pontosabban tanács, amit érdemes megfogadnod!
1. Blézer, Promod 14 995 Ft 2. Felső, Bershka 1995 Ft 3. Nadrág, Mango 9995 Ft 4. Táska, Zara 9995 Ft 5. Cipő, Skechers 24 990 Ft

Back to the basics

Mivel a ‚‚színre színt” trenddel könnyen túlzásba lehet esni, ezért először érdemes nem túl harsány árnyalatot választani. A bézs például remek, ha az első lépéseket szeretnéd megtenni: ennek a neutrális színnek minden árnyalata remekül illik egymáshoz, ráadásul már évek óta virágkorát éli.

Haladóknak: pasztell színek

Ha a tone on tone trenddel megbarátkoztál, emeld a tétet, jöhetnek a színek! Eleinte itt is érdemes a világosabb árnyalatok közül válogatni, hiszen azokkal nehezebb melléfogni. A pasztellszínek tavasszal egyébként sem hiányozhatnak a gardróbodból! A harmadik lépésben már az erőteljesebb, kontrasztos árnyalatokat is nyugodtan beépítheted a szettedbe!

Az outfit sztárja

Amikor már a színek halmozásának mestere vagy, tedd még izgalmasabbá a megjelenésed! Válassz egy, maximum két olyan darabot, ami valamiért különlegesebb a többinél és minden szem erre szegeződik majd! Ez lehet egy bőr/műbőr, műszőrme, illetve metálfényű vagy texturált anyagú ruha, de egy érdekes kiegészítő is.

Rétegezz!

Egy újabb remek trükk, hogy egyedivé tedd az outfited. Játssz a rétegezés adta lehetőségekkel! Például válassz egy vékony hosszú ujjú pulóvert, erre vegyél egy spagettipántos midi ruhát, és az egészet koronázd meg egy gyönyörű kabáttal. Természetesen mind ugyanolyan színűek, de árnyalatukban egy kicsit eltérőek legyenek.
Kapcsolódó cikkeink
Még mindig csak a fekete ruháid kerülnek elő reggelente? A tavasz már a nyakunkon van, és ezt időszerű lenne az öltözködéseddel is érzékeltetni! Ebben nyújt segítséget a tone on tone trend.