Home asztal bár buli égősor kert kerti parti koktél nyár papír párna teríték zsúrkocsi
2019. augusztus 13.

Így lesz a miénk a legtutibb kerti parti

Még mindig nem késő vendégül látni egy szabadtéri bulira a családot vagy a barátokat. Ha ezekkel a kellékekkel készülünk, biztosan eláll a szavuk is!

Mint ahogy azt egy korábbi cikkünkben megírtuk, még mindig nem késő kihozni a maximumot a nyárból (https://lookbook.arkadbudapest.hu/elvezzuk-ki-a-nyarat-5-last-minute-tipp/), így egy kerti parti tökéletes alkalom arra, hogy kiélvezzük a jó időt. Ha pedig már beindítjuk a grillt (https://lookbook.arkadbudapest.hu/grillezos-fegyvertar/), adjuk meg a módját a dekorációnak is. Dobjuk fel akár a teraszt, akár az erkélyt szuper és stílusos kellékekkel!

Hangulatvilágítás mesterfokon

Aggassunk fel többféle égősort, ami már megadja a buli alaphangulatát, de akár különböző LED-es világítást is elhelyezhetünk a főbb helyeken. Például egy víz alatt is működő verzió az asztal fénypontja lehet.

Tchibo

LED-es égősor Tchibo 3995 Ft, 2 LED-es vízalatti lámpa szettben Tchibo 4995 Ft

A bár nyitva áll

Pakoljuk a különféle italokat és a poharakat egy zsúrkocsira, így a vendégek könnyedén átlátják, mivel oltanák a szomjukat. Ráadásul mindenki kiszolgálhatja magát a rögtönzött pultról, hogy ne nekünk kelljen egész este töltögetnünk.

JYSK

Zsúrkocsi JYSK 30 000 Ft

Stílusos koktélok

Készítsünk házi limonádét vagy valamilyen szuper koktélt (https://lookbook.arkadbudapest.hu/ultrakonnyu-koktelok/) nagyobb adagban, és töltsük egy italadagolóba. Már a látvány miatt megéri, pláne, ha cuki fedeles és szívószálas poharak is társulnak hozzá.

Butlers

REFRESH italadagoló Butlers 2990 Ft, REFRESH pohár tetővel Butlers 1290 Ft

Csalogató textilek

Halmozzuk el párnákkal, takarókkal a székeket és padokat, mert így még otthonosabbá tehetjük a partit. Akár a buli tematikáját is megalapozhatja, ha például trópusi hangulatú vagy szafaris mintájú darabokat választunk.

Stile Interio

Párna Stile Interio 4990 Ft/darab

Borítsuk virágokkal!

Ha már nyár, akkor használjunk az évszakhoz illő terítéket, például virágos kiegészítőket. Az sem baj, ha mű verziókat dobunk be, például Hawaiit idéző növényeket.

Butlers

Papíros varázslat

Válasszunk vicces mintájú papírpoharakat, szalvétákat, pohárjelölőket és keverőpálcikákat. Egy ilyen flamingós szett garantáltan leveszi a vendégeket a lábukról!

Butlers
Kapcsolódó cikkeink