Home állatkert család étel food loft gasztro gyerek gyerekek hétvége hosszú hétvége játszótér program star wars sütőtök
2019. október 30.

5 szuper családi program a hosszú hétvégére

A következő három napban kapcsolódjunk ki a gyerekekkel, és válasszunk olyan programokat, ahol az egész család jól érezheti magát!

Vár az állatkert!

Még nincs annyira hideg, így bátran tehetünk egy hatalmas túrát az állatkertben, pláne, hogy az őszi szünetre igazán különleges programokat kínálnak. Például látványetetéseken és izgalmas bemutatókon is részt vehetünk. Ráadásul a 14 év alatti gyerekeknek november 3-ig csak 200 Ft a belépés.

Játszótértesztelés

Ha már állatkert, akkor ott is vagyunk a Városligetben. Október 26-án nyitja meg kapuit a felújított Nagyjátszótér, hadd próbálják ki a gyerekek az újdonságokat! Hiszen a háromszintes mászóka mellett, ami egy léghajóra emlékeztet, találhatunk még trambulint, nagy köteles mászó komplexumot, megannyi csúszdát, hintát és körhintát is. A játszótéren az egészen a kicsiktől a nagyobbakig mindenki megtalálja a kedvére való elemet, emiatt érdemes letesztelni a hatalmas területet.

Star Wars-mánia

Ez az utolsó hétvége, hogy megnézhetjük a Csillagok háborúja kiállítást a Bálnában. Ez pedig egy olyan program, ami a rajongó felnőtteket is biztosan felcsigázza, hiszen akár Jabbával vagy éppen Chewbaccával is pózolhatnak. Emellett akár VR-játékokat (https://lookbook.arkadbudapest.hu/6-ok-amiert-ki-kell-probalni-a-vr-t/) vagy éppen egy green box termet is kipróbálhatnak.

Tökös hétvége

Inkább felkerekednénk, és elutaznánk valahová ebben a pár napban? Célozzuk meg a „Tök jó Zalakaroson” fesztivált. Mi lehetne izgalmasabb Magyarország legnagyobb szalmabála-labirintusánál vagy éppen egy tökfaragó versenynél. Ráadásul zenés programok és finom ételek is várnak ránk.

Ennivaló program

Ha már finom falatok és közös hétvége, akkor nem is kell több az ÁRKÁD Food Loftnál, ahol az egész család találhat kedvére való finomságokat. A kicsik például isteni gyerekmenük között válogathatnak a Katsában (https://lookbook.arkadbudapest.hu/gasztro-video-izgalmas-kacsafasirt-a-katsatol/), a felnőttek ehetnek egy kiadós burritót a Burger Marketben (https://lookbook.arkadbudapest.hu/gasztro-video-tobb-mint-pikans-szosz-a-burger-markettol/), végül a közös nevező a Bellozzo valamelyik olaszos desszertje lehet (https://lookbook.arkadbudapest.hu/gasztro-video-a-tokeletes-rakos-teszta-bellozzo-modra/).

 

Kapcsolódó cikkeink