AleksandarNakic/GettyImages Szépség frizura frizura trend haj hajformázás tavaszi hajtrend
2020. április 8.

3 szuperlaza otthoni hajviselet

Villámgyors, mégis mutatós frizurák.

Te is unod, hogy mindig kiengedve vagy klasszikus lófarokba fogva hordod a hajad? Megnyugtatunk, nem te vagy az egyetlen, aki nem készít bonyolult fonatokat és kontyokat, ha az egész napját otthon tölti. Valljuk be, ilyenkor néha még a fésülködés is nehezünkre esik! De ha szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a megjelenésed, akkor próbálj ki néhány laza és trendi hajviseletet. Így akkor sem kell az utolsó pillanatban kapkodnod, ha váratlanul befut egy videóhívás a munkahelyedről.

‚‚Messy bun”, azaz a zuhanyzókonty

Szuperlaza, könnyű elkészíteni és elképesztően trendi. Nem véletlenül hódít évek óta a ‚‚messy bun” hajviselet – a legnagyobb örömünkre. A képlet egyszerű: készíts minél magasabban egy lófarkat, majd a hajad csavard a hajgumi köré. Lazítsd meg, húzz ki néhány tincset – a lényeg, hogy kellően bohém hatást keltsen.

Egy kis csavar

Egy apró trükk, amit bármikor bevethetsz és rögtön feldobhatod vele a megjelenésedet. Fogj meg elöl, mindkét oldalon egy-egy tincset, csavarj rajtuk néhányat, és tűzd meg a tarkód felett. Ha copfot készítesz, akkor hagyj ki két tincset, és ugyanezt a példát kövesd. A repertoár ezzel még nem ér véget! Légy kreatív és variáld tetszés szerint – csavard a hajgumi köré, duplázd meg az egyik oldalon, vagy készíts egy apró fonatot.

Bízz a kiegészítőkben!

Még a legegyszerűbb hajviseletet is könnyedén szupersikkessé teheted egy kiegészítő segítségével. Egy-két hajcsat szinte bármikor bevethető, illetve egy scrunchie is hihetetlenül sikkesen mutat a copfodban. Ennél is többre vágysz? Akkor jöhetnek a hajpántok és a multifunkciós kendők – utóbbit használhatod bandanaként, masnit köthetsz vele a copfodra vagy akár a különböző fonatokba is beépítheted. Dolce vita érzés 30 négyzetméteren? Garantált.
Kapcsolódó cikkeink