Burak Karademir/GettyImages Nőnap ajándék férfiaknak hangszóró headset okos kütyük okos kütyük pasiknak okosóra valentin nap
2020. február 12.

3 okoskütyü pasiknak Valentin-napra

Ha úgy érzed, a romantikus vacsora mellett valamivel még megajándékoznád a párodat, a következő ajándékokkal nem foghatsz mellé.

Egy okoskarkötő a férfi legjobb társa

XIAOMI Mi Band 4 aktivitásmérő okoskarkötő 15 999 Ft

 

Ha a párod szeret sportolni vagy életmódváltáson töri a fejét, akkor a XIAOMI Mi Band 4 aktivitásmérő okoskarkötőt imádni fogja. Ez a kütyü nemcsak jól néz ki, de számtalan szuper tulajdonsággal rendelkezik. Figyeli és méri a pulzust vagy az alvás mennyiségét és minőségét. Ráadásul egyetlen töltéssel akár 20 napig is működik. Továbbá az is a termék mellett szól, hogy vízálló és 5 különböző úszásfajtát ismer, így az úszás ütemét és a csapásszámot is képes rögzíteni. A beérkező információ pedig nem vész el, mivel az adatokat a Mi Fit applikáció segítségével tárolja. Ha a karkötő úgy érzékeli, hogy a viselője keveset mozog, akkor figyelmeztető értesítést küld számára. Ezen felül a bejövő hívásokról, e-mailekről, üzenetekről, naptári eseményekről, de még az időjárás-előrejelzésről is értesít.

Mindig elérhető

HONOR FlyPods Lite vezeték nélküli headset 29 999 Ft

 

A párod folyton panaszkodik a fülhallgatója összegabalyodott vezetéke miatt? Lepd meg őt egy vezeték nélküli headsettel, ami a letisztult megjelenés mellett, kényelmesebb is. A HONOR FlyPods Lite vezeték nélküli headset például tökéletes sztereo hatásának köszönhetően még élvezhetőbbé teszi a termék használatát. Sőt, a vízálló kialakítás miatt egy izzasztó futás közben vagy a legnagyobb esőben is probléma nélkül működik. Emellett a telefonhívások minőségéért sem kell aggódni, mivel a készülék hatékonyan kiszűri a nem kívánt környezeti zajokat.

Zene füleinek

JBL Horizon ébresztőórás bluetooth hangszóró 34 999 Ft

 

Ébresztés, telefontöltés, rádiózás és zenehallgatás. A JBL Horizon Bluetooth technológiával felszerelt hangszóró mindegyikre képes. Sőt, a két darab USB és egy darab audiobemenethez egyszerűen csatlakoztatsz bármilyen zenelejátszó eszközt. Az előlapi tükörkijelző fénye biztosan nem gátolja párodat a pihentető alvásban. Ráadásul a lekerekített forma észrevétlenül simul bele a térbe, ezért szuperül mutat a lakás bármely pontján.

Kapcsolódó cikkeink