Home akció dráma film kaland mozi művészfilm popcorn romantikus személyiség szenvedélyes vígjáték
2019. november 6.

Vigyázat, lebuktat a kedvenc filmtípusod!

Ha szeretnénk többet megtudni az új randi partnerünkről, az is elég lehet, ha hagyjuk, hogy a moziban ő válasszon filmet!

Csalóka komikus

Amennyiben valami könnyed, humoros mozira szavaz, az nemcsak azt jelentheti, hogy pozitív személyiség. Arra is utalhat, hogy a napjai nagy részét olyan dolgokkal tölti, amelyek egyáltalán nem teszik boldoggá, vagy épp sivár és komor az élete. Egy vígjáték pedig segít neki abban, hogy kicsit kizökkenjen ebből a mélabúból. Így a mozi után érdemes arra terelni a szót, mennyire elégedett például a munkájával, vagy ha kívánhatna, mi az, amin a legszívesebben változtatna.

Fehérlófia

Romantikus filmre voksol? Ne kezdjünk el olvadozni, hogy egy mesebeli herceggel van dolgunk, vagy ellenkezőleg, ne ijedjünk meg attól, hogy egy érzékenyebb pasival van dolgunk. A romantikus filmeket leginkább olyan helyzetben választják a pasik, amikor feszültek, gondterheltek, és szükségük van egy kis lazításra, esetleg pozitív lezárásra, ami pozitív löketet adhat a folytatáshoz.

Született Superman

Ahelyett, hogy forgatnánk a szemünket, hogy egy üldözős, robbantgatós, lövöldözős filmet kell végigülnünk, inkább örüljünk. Hiszen a férfiakat új energiákkal töltik fel, amikor ilyent nézhetnek. Pláne, ha abban szuper technikai kütyük, izgalmas autók vagy lehengerlő gépek is vannak. Főleg azok kedvelik az ilyesmit, akiknek jelenleg nincs új kihívás az életükben, egyhangúnak érzik a mindennapokat. Ilyenkor kicsit felpezsdülnek, vagyis bevethetjük azt a témát, hogy milyen új hobbit próbálhatnánk ki közösen.

Igazi művészlélek

Ha olyasvalakivel hozott össze a sors, aki vevő az elgondolkodtató, mély értelmű alkotásokra, akkor bingó, megnyertük a főnyereményt! Ez ugyanis azt jelzi, hogy egy igazán nyitott személyiséggel van dolgunk, aki nem fél elmerülni a saját érzelmeiben, és válaszokat keresni a világban. Arról nem is beszélve, hogy egész biztosan egy kellemes, hosszú beszélgetés vár ránk a film után, amikor közösen fejtegethetjük a rejtett jelentéseket vagy a különösen befejezést.

Bátor harcos

Jajjj, drágám, most nincs igazán hangulatom ilyesmihez! – ugye milyen sokszor halljuk ezt a mondatot, ha egy komolyabb filmet szeretnénk megnézni? Ez azért lehetséges, mert a partnerünk is jól tudja: a filmben olyan szituációk és élethelyzetek lehetnek, amiket esetleg mindannyian átéltünk már, vagy amik eszünkbe juttathatnak valami fájó emléket. Ám, ha a választottunk nem retten meg attól, hogy egy könnyed popcorn-evős mozi helyett inkább egy drámára üljön be, akkor egy erős személyiséggel van dolgunk, aki képes szembenézni a kihívásokkal.

 

Kapcsolódó cikkeink