Divat divat farmer nyári nyári ruha ősz overál pulóver sort top
2019. szeptember 16.

Varázsoljunk a nyári ruhából őszit!

Nem kell még a szekrény mélyére pakolnunk a nyári szettjeinket, néhány ötlet segítségével könnyedén ősziesíthetjük őket!

Maximentés

C&A

A lenge anyagú maxiszoknyák és ruhák a nyár legnagyobb kedvencei voltak, és hűvös időben is bevethetők. Csak vegyünk fölé egy vastagabb pulóvert vagy egy dzsekit, na és szandál helyett bújjunk vagány sneakerbe vagy bakancsba, és máris kész a romantikus őszi szett.

Overál-tuning

Reserved

Kezeslábasokból is biztosan beszereztünk jó néhányat az elmúlt hónapokban, hiszen nemcsak kényelmesek, de nagyon vagányak is. Ha túl kivágott, vegyünk alá egy blúzt vagy pólót, viseljük sállal, kardigánnal. De egy hosszított kabáttal is nagyon jól mutat.

Farmeres formázás

Springfield

A nyári szaladgáláshoz tökéletes volt egy laza farmer és mintás póló kombináció, és ősszel sem lesz másképpen. Elég hozzá egy sikkes blézer és egy bokacsizma, és máris indulhatunk az irodába vagy egy csajos találkára.

Buliban minden nap

Stradivarius

A kedvenc csillogós ruhánkról sem kell még lemondanunk, amit legutóbb egy forró nyáresti bulin viseltünk. Dzsekivel, blézerrel, hosszabb szárú csizmával bármikor bevethetjük, még akkor is, ha szabadtéri koncert helyett zárt térbe megyünk (https://lookbook.arkadbudapest.hu/hasznaljuk-ki-a-jo-idot/).

Sortban mindenkor

Zara

Elsőként a feltűnő színű sortunktól vennénk búcsút? Ne tegyük! Elég egy vékonyabb harisnya, hosszú szárú csizma és egy vastagabb felsőrész hozzá. Igazán dögös lesz az összhatás!

Top-time

Zara

A sortok mellett a dögös, pántos topokat és ruhákat sem kell még elpakolnunk. Viszont itt ahelyett, hogy fölé rétegeznénk más darabokat, inkább öltözzünk alá, és legyünk merészek. Hiszen akár egy vastagabb pulcsin vagy garbón is jól mutatnak.

Tipp:

A meglévő darabokat azért lassan nem árt kiegészíteni néhány újdonsággal, így érdemes szemezgetni a mostani trendek közül is: https://lookbook.arkadbudapest.hu/6-ruhadarab-amit-mindenkepp-szerezzunk-be-oszre/.

Kapcsolódó cikkeink