Home csúnya ékszer fülbevaló hóember karácsony kesztyű manó nemzetközi nyaklánc pizsama pulcsi pulóver rénszarvas sapka ünnep zokni
2019. december 18.

Tetőtől talpig csúnya pulcsiban

Elő a vicces karácsonyfás, rénszarvasos, hóemberes mintákkal, hiszen december 20-án tartják a nemzetközi Csúnya pulcsi-napot!

Ezen a legszórakoztatóbb nem hivatalos ünnepnapon ne csak Bridget Jones és Mark Darcy kedvencében, a kötött pulóverben (https://lookbook.arkadbudapest.hu/lookbook/elo-a-csunya-pulcsikkal/) gondolkodjunk. Hiszen megteszi egy vicces hajráf, ékszer vagy éppen egy zokni is, hogy vidámabbá tegyük ezt a napot. De természetesen az ünnepek alatt is imádnivalóak leszünk egy-egy ilyen kiegészítőben!

Fel a fejjel!

A legnépszerűbbek a rénszarvasos változatok, de a cukorkapálcás, manós és karácsonyfás hajpántok is igazi telitalálatnak számítanak.

Szarvasos hajráf H&M 1995 Ft
X-MAS karácsonyfás hajpánt Butlers 990 Ft

Manólányok kedvencei

Ha nem akarunk egész nap egy kötött pulcsiban lenni, bőven megteszi egy kisebb kiegészítő is, ami ugyanúgy meghökkent másokat. Például egy ilyen nyakláncról garantáltan senki nem veszi le a szemét!

Nyaklánc H&M 2995 Ft
Masni fülbevaló Claire’s 1095 Ft

Alap kellék

Minél feltűnőbb, annál jobb! Ha csúnya pulcsiról van szó, akkor ne fogjuk vissza magunkat. Jöhetnek a rénszarvasok, hóemberek és karácsonyfák dögivel. Ha pedig még némi norvég minta, esetleg flitter is felbukkan, ott az extra pont!

Rénszarvasos pulóver H&M 8990 Ft
Hóemberes-fenyőfás pulóver Zara 9995 Ft

Koronázzuk meg!

Ha nem riadunk meg attól, hogy esetleg a buszon mindenki megnéz minket, akkor elő a meghökkentő kiegészítőkkel.

Kesztyű Claire’s 1995 Ft
Sapka Claire’s 2245 Ft

Vicces kuckózás

Ha inkább csak otthon, a négy fal között emlékeznénk meg erről az ünnepről, akkor bújjunk cuki pizsamákba. Az overálok igazi telitalálatok!

Rénszarvasos pizsama Women’Secret 12 095 Ft
Egyrészes pizsama Tezenis 9490 Ft

Zoknis jelzés

Elég csak megvillantani egy ilyen mókás csodát, és máris nyert ügyünk van. Na és az sem utolsó szempont, hogy igazán melengetőek.

Snoopy zokni Butlers 1690 Ft
2 pár karácsonyi zokni Reserved 2995 Ft

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink