Butlers Home dekor dekoráció gyertyatartó lakberendezés párna pasztell tál tavasz terítő váza
2019. március 19.

Tavaszt hozó kincsek

Sóvárogva várjuk már az igazi jó időt? Néhány egyszerű lakberendezési kiegészítő segíthet abban, hogy az otthonunk is felderüljön.

Fényterápia

Ki mondta, hogy egy szikrázó égősor csak a karácsonyfán mutat jól? A teraszra is különleges hangulatot varázsolhatunk vele. Lehet egy meghitt fényű kuckózós sarkunk, ahol bebugyoláljuk magunkat egy takaróba. De akár menő fényképtartót is kreálhatunk mellé.

Butlers

URBAN JUNGLE (befőttesüveg) Led-es égősor, Butlers 3990 Ft, MIAMI (flamingós) égősor, Butlers 3990 Ft, CLIP ART (csipesz) égősor, Butlers 3990 Ft, BULB LIGHTS (villanykörte) égősor, Butlers 6990 Ft

Kipárnázott boldogság

Elég néhány színes párna ahhoz, hogy feldobjuk vele a lakást! Tegyünk párat a kanapéra, fotelekbe, készítsünk ülőpárnákat, amik a nappali közepén is jól mutatnak. A pozitív hangvételű üzenetek vagy jópofa minták minket is garantáltan felderítenek.

Stile Interio

My Sunshine párna (ananászos, feliratos), Stile Interio 4990 Ft/darab, Believes párna (madártollas, feliratos), Stile Interio 4990 Ft/darab, Nebulis körpárna, Stile Interio 4990 Ft/darab

Tálalósdi

Szerezzünk be néhány hangsúlyos, de vidám tálat, amik nemcsak az asztalon, de akár egy polcon vagy pulton is jól mutatnak. Tehetünk bele friss gyümölcsöket, színes tollakat, kavicsokat, de akár zöldnövényekkel, például mohával vagy páfrányfélékkel is kibélelhetjük, és jöhet bele egy pasztellszínű gyertya.

Jysk

MAX tál, JYSK 2690 Ft/darab

Micsoda terítés!

Az étkezőasztal az otthonunk központi eleme? Akkor itt az ideje, hogy tavaszi díszbe öltöztessük, amihez az első és legfontosabb lépés egy szép terítő. Válasszunk világos színeket, játékos mintákat és könnyedén tisztítható textúrákat.

Stile Interio

Pastel dots terítő, Stile Interio 5990 Ft

Pasztell-lázban

Egy formás vázára vagy egy gyertyatartóra mindig szükség van, és akár egy-egy darab is megváltoztatja a dekoráció hangulatát. Ebben a szezonban a könnyed pasztellszínek és légies vonalvezetésű darabok hódítanak. Jó dekorációs tipp, ha többféle színű darabot halmozunk fel egymás mellett.

Butlers

RIFFLE váza (rózsaszín), Butlers 1290 Ft, PASTELLO kerámia váza (korall, fa mintával), Butlers 4490 Ft, RIFFLE váza (menta), Butlers 1290 Ft

 

 

Kapcsolódó cikkeink