Psziché család felnőtt gyerek játék karácsony móka program társas társasjáték ünnep vidámság
2019. december 19.

Társasjátékok az egész családnak

Az ünnepek alatt gyakrabban kerülnek elő a társasjátékok, így érdemes olyat keresni, amit kicsik és nagyok is egyformán élveznek.

Végre van idő arra, hogy az egész család leüljön egy asztal köré, és közösen játsszunk valamit. A különböző társasoknál nincs is jobb, de gyakran nehéz, hogy olyat válasszunk, amit akár az ovis vagy kisiskolás gyerekek is szeretnek, de a felnőttek számára sem unalmas (https://lookbook.arkadbudapest.hu/tarsastippek-gyereknapra-kicsiknek-nagyoknak/). Most adunk néhány tippet a hatalmas kínálatból.

Utazás alatt is

Mágneses Ki nevet a végén?

(Játéksziget 1990 Ft)

Az ünnepek alatt gyakrabban mozdulunk ki otthonról, például rokonokhoz vidékre, vagy csak valamilyen kikapcsolódás miatt. A hosszú út alatt a kocsiban vagy a vonaton pedig van idő játékra, amihez egy mágneses társas tökéletes. Például egy igazi klasszikus, a „Ki nevet a végén?” mindenki számára könnyen érthető és élvezhető. Ha pedig megérkeztünk valahova, egyszerűen összecsukjuk a táblát, és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

Elő a létrákkal!

Mistakos – Level Up

(Játéksziget 3590 Ft)

Nagy kedvencünk volt a Jenga vagy éppen a pálcikás Mikádó, vagy más néven Marokkó? A kicsik számára ezek talán még elég nehezek, de van helyette olyan verzió, ahol aprócska létrákat kell egymásra építenünk. Ebben már egy ötéves gyerek is profi lehet, így már csak az a kérdés, hogy nekünk remeg-e a kezünk?

Egy kis nosztalgia

Oroszlánkirály társasjáték

(Játéksziget 9790 Ft)

25 éve mutatták be Az oroszlánkirályt, és biztosan mi is odáig voltunk érte. Itt az ideje, hogy együtt barangoljunk a szavannán Simbával, Pumbával, Timonnal és Nalával. Ellátogassunk a Trónszirtre, betöltsük az élet körforgását, miközben megküzdünk a hiénákkal és Zordonnal.

Éljen a fantázia!

Dixit 8 – Harmóniák kiegészítő társasjáték

(Játéksziget 5890 Ft)

Évek óta a társasok koronázatlan királya a Dixit, így nem csoda, hogy folyamatosan jönnek az újabb és újabb kiegészítések. A legújabb, a Harmóniák sem okoz majd csalódást, hiszen valóban megunhatatlan, és a játék folyton új oldalát mutatja, és garantált szórakozás az egész családnak.

Kapcsolódó cikkeink