Home alátét dekor dekoráció gasztro gasztronómia kiegészítő kisbusz konyharuha street food tányér vacsora vendégek vendégváró
2019. szeptember 26.

Street food hangulatban

Csempésszük az utcai büfék stílusát az otthonunkba! Néhány becsapós kiegészítővel feldobhatjuk a baráti összejöveteleket!

Az átalakított kisbuszok vagy büfék különleges hangulatot adnak, így könnyen arra csábítanak, hogy ott együnk egy isteni hamburgert vagy hot dogot. Ha éppen egy közös vacsorát tervezünk a barátokkal, akkor érdemes néhány olyan konyhai kiegészítővel feldobnunk az estét, amelyek kicsit „street food”-osabbá teszik a dekorációt. Például egy becsapós tányér vagy poháralátét megalapozza ezt az érzetet. Az ételeket vagy a fűszereket pakoljuk fatálcákra, vagy tegyünk ki egy poénos lámpát.

1. Mágneses edényalátét Stile Interio 2990 Ft 2. PURO papírtál formájú porcelántányér Butlers 2490 Ft 3. Bambusz konyhai tárolódoboz Tchibo 3495 Ft 4. HEISTARR konyharuha JYSK 2000 Ft/3 darab 5. OPEN neonlámpa Butlers 12 900 Ft 6. Terrakotta tálalótál Tchibo 6495 Ft 7. WAREHOUSE raklap formájú poháralátét Butlers 990 Ft

Tipp:

Az ÁRKÁD Food Loftban nemrég nyitott a Burger Market, ami a hamisítatlan street food fogásairól ismert. Ha szeretnénk valami eredeti „utcai” fogással meglepni barátainkat, készítsük el az étterem „több mint pikáns” szószát (https://lookbook.arkadbudapest.hu/gasztro-video-tobb-mint-pikans-szosz-a-burger-markettol/), és kínáljunk mellé tortillát. Ezt a kombinációt a bátrabb ismerőseink garantáltan csípni fogják!

Kapcsolódó cikkeink