Tchibo Home étel ital játék piknik program szabadban szabadtér takaró természet
2019. május 14.

Piknikre fel!

Ugyan nehéz elhinni, de hétvégére már piknikezős időt ígérnek a meteorológusok. Érdemes hát beszerezni hozzá a tökéletes kelléktárat.

Pótolhatatlan takaró

Milyen jó is egész nap a füvön fekve nézni az elvonuló felhőket, és hallgatni a madárcsicsergést… Csakhogy ezt az idillt könnyen elronthatja, ha olyan takarót viszünk magunkkal, amit nem erre a célra találtak ki, hiszen a harmatos talajon könnyen átnedvesedhet, vagy éppen nem elég puha. Éppen ezért, érdemes kifejezetten piknikelésre alkalmas, alul PVC- bevonatos verziót választani. Ráadásul ezeket szuperkönnyű cipelni is, hiszen van saját pántjuk vagy fogantyújuk.

Butlers

PICNIC Deluxe pikniktakaró, Butlers 14 900 Ft/darab

Piroska is megirigyelné

Érezzük úgy magunkat, mint egy romantikus film szereplői! Adjuk meg a módját a programnak, és szerezzünk be igazi piknikkosarat. Így nem kell zacskókkal vagy dobozokkal bajlódnunk, és még rendes étkészletet is tudunk magunkkal vinni. Hiszen mennyivel jobb porcelánból csemegézni, mint papírtányérból.

Butlers

A DAY IN THE PARK piknikkosár két személyre kiegészítőkkel együtt, Butlers 16 990 Ft

Jéghidegen az igazi

Ha már a megfelelő étkészletről és a mennyei falatokról is gondoskodtunk, akkor csak az italok hiányoznak. Főleg akkor, ha egész nap jéghidegen tudjuk őket tartani egy olyan hűtőtáskában, ami pillekönnyű.

Tchibo

Felfújható hűtőtáska, Tchibo 14 995 Ft

Stílusos tartók

Mivel úgyis van szuper piknikkosarunk, ezért könnyen magunkkal tudunk vinni praktikus poharakat. Egy ilyen kupakos tetejű változat azért is jó választás, mert nem borul ki belőle olyan könnyen az italunk, és nem is másznak vagy szállnak bele a különböző bogarak.

JYSK

SANDTERNE pohár, JYSK 450 Ft/darab

Játékra fel!

Kellően jóllaktunk és ellazultunk, akkor jöhet az igazi kikapcsolódás. Vigyünk magunkkal tollast, frizbit, de akár valamilyen rendhagyó labdajáték is jó lehet. A lényeg, hogy az egész társaság nagyszerűen érezze magát!

Tchibo

2 az 1-ben kültéri dobójáték, Tchibo 17 995 Ft

Kapcsolódó cikkeink