Home bicikli élmény hightech kerékpár kütyü mozgás sport technika
2019. március 1.

Legyen hightech a bringánk is

Lassan előkerülnek a kerékpárok, így eljött az ideje, hogy felturbózzuk néhány olyan kütyüvel, amivel még teljesebb élmény lehet a bringázás.

Scirocco Pic Nic 28 női túrakerékpár, Hervis 129 999 Ft

Sport, csak okosan!

Az okosórák nemcsak a munkánkat vagy a mindennapjainkat könnyítik meg,hanem a sportolásban is nagy segítségünkre lehetnek. Nyomon követhetjük velük az egészségi állapotunkat, például a pulzust, az elégetett kalóriákat, de mérhetjük a megtett távot is, így hatékonyabbá tehetjük a bringázást is. Hiszen, ha az a célunk, hogy nyárra formába hozzuk magunkat, akkor nem is választhatunk jobb edzésformát a biciklizésnél. Minden porcikánkat átmozgatja, és nemcsak a fenekünk és a combunk lesz tőle formásabb, hanem a felsőtestünk is. Ráadásul egy óra tempós hajtással körülbelül 500-700 kalóriát is elégethetünk.

Galaxy Watch okosóra, Samsung Experience Store 119 990 Ft

 

Clever Watch sport-fitness okosóra, Konzolvilág 15 999 Ft

 

Zene bármikor

Két keréken járunk munkába, vagy éppen eltekerünk hétvégén egy csodás parkba? A hangulatunkhoz passzoló zene mindig jól jön. Érdemes kifejezetten sport fülhallgatót választani, mert mozgás közben sem kell attól tartanunk, hogy kiesik a fülünkből, és akkor is kényelmes, ha sisakot viselünk. A legtöbb változat olyan helyzetfelismerést tesz lehetővé, hogy akár egy forgalmas úton is észlelni tudjuk a közlekedési eszközök hangját.

Bluetooth Baseus Headset Musice Sport fülhallgató, SuperPhone.hu 3990 Ft
Sony Bluetooth True Wireless zajszűrős sport fülhallgató, Konzolvilág 54 500 Ft

Örökítsük meg!

Szeretnénk egy mozgalmas videót a következő kerékpárutunkról, hiszen csodás tájakon vagy éppen izgalmas terepen visz az utunk? Szerezzünk be egy GoPro kamerát, amivel könnyedén megörökíthetjük az élményt, és egy olyan állványt, amivel a kormányra tudjuk rögzíteni. Így biztosan nem maradunk le egyetlen pillanatról sem.

GoPro Hero 7 sportkamera, MediaMarkt 76 987 Ft
GoPro kerékpáros kameratartó állvány, Konzolvilág 12 500 Ft

Fő a kényelem!

Néhány egyszerű kellék elég ahhoz, hogy csakis a biciklizés élményére koncentrálhassunk. Ne bajlódjunk a telefonunkkal, hanem tegyük praktikus övbe, a táskánkat vagy akár a tavaszi piknikre szánt kellékeket pedig egy kosárba. Máris indulhatunk!

Okostelefon tartó sportöv, Tchibo 2795 Ft
Kerékpáros kosár, Hervis 5999 Ft

 

Programajánló: Újra Downmall

Ha annyira szerelmese vagy a kerékpározásnak, hogy szívesen nézel bringás versenyeket a tévében, biztosan imádni fogod Európa legőrültebb kétkerekes futamát, amelynek Magyarországon ismét a budapesti ÁRKÁD ad otthont. Szombaton, március 2-án a kontinens legjobb plázabringásai a bevásárlóközpontban kialakított monumentális pályán mérkőznek meg egymással, érintve a mozgólépcsőket, sőt, a légteret is. Ráadásul két magyar versenyzőért, Szabó Konrádért és P. Nagy Tamásért is szoríthatunk. A belépés díjtalan.

Kapcsolódó cikkeink