Psziché játék kapcsolat párkapcsolat szerelem szórakozás társ társas társasjáték
2019. október 10.

Kapcsolaterősítő társasjátékok

Ismerjük meg jobban a párunkat, vagy mélyítsük el a kettőnk között lévő bizalmat. Ebben akár egy sima társas is segíthet!

Egy társasjáték nemcsak egy baráti társaságban nyújthat szórakozást, vagy a gyerekünket fejlesztheti (https://lookbook.arkadbudapest.hu/tarsastippek-gyereknapra-kicsiknek-nagyoknak/). Akár kapcsolaterősítő hatása is lehet! Ha kettesben vagyunk, és olyan programra vágyunk, ami egyrészt kikapcsol, másrészt segít jobban megismerni egymást, próbáljuk ki a következő társasokat.

Mennyire ismeritek egymást?

Igen?

(Játéksziget 7490 Ft)

Ebben a játékban nagyon egyszerű a dolgunk, mivel csak tippelnünk kell. El kell találnunk a másik fél gondolatait vagy szokásait. Például, hogy bírja-e a gyereksírást vagy tervez-e utazást a közeljövőben. Így fény derül arra, mennyire ismerjük a kedvesünket.

Hazugságvizsgálat mesterfokon

Kamu detektor

(Játéksziget 10 390 Ft)

Kíváncsiak vagyunk, mennyire őszinte típus a párunk, és mennyire rutinos a füllentésekben? Ebben a játékban van egy hazugságvizsgáló, ami érzékeli, hogy igazat mondunk-e. Ha nem sikerül kicseleznünk, elveszítünk egy életet. Ugyan itt idegesítő kérdésekre kell választ adnunk, de azért belecsempészhetünk némi extra kíváncsiskodást is…

Képes vagy átverni?

Rizikó

(Játéksziget 13 590 Ft)

Ebből az izgalmas társasból azt is megtudhatjuk, milyen a szerelmünk sötét oldala. Hiszen előfordulhat a játék során, hogy elárul és hátba támad minket, csak azért, hogy ő legyen a nyertes. Fény derülhet rá, hogy nagyon is jó a cselszövésben, és könyörtelen, ha harcra kerül a sor. De szerencsére akár arra is, hogy jól tudunk-e együttműködni, illetve támogatni a másikat.

Együtt a tűzvonalban

Bang! A párbaj

(Játéksziget 6490 Ft)

Még egy olyan játék, amiből kiderül, milyen arcát mutatja a párunk, amikor egymás ellen kell fordulnunk. Ebben a kártyás verzióban ketten párbajoznak, és a cél, hogy kiejtsék a másik összes emberét.

Kapcsolódó cikkeink