Home átalakítás dekoráció fürdőszoba lakás lakberendezés otthon
2019. október 9.

Induljon a fürdőszoba-turbó!

Elsőre nem is gondolnánk, mennyi lehetőség rejlik abban, hogy néhány jól megválasztott kiegészítővel más hangulatúvá tegyük a fürdőt.

A nappalit vagy éppen a hálószobát akár már egy színes párnával vagy egy takaróval is díszesebbé tehetjük. De azért a fürdőszobával más a helyzet, hiszen ha nem akarunk új csempét vagy új szanitereket, akkor nincs könnyű dolgunk, mivel így elég sok a megkötés. Ám azért mégis akad néhány trükk, amivel feldobhatjuk kicsit az otthonunknak ezt a zugát is.

A kilépő a kulcs

Stile Interio

Stripe kilépő, Stile Interio 4990 Ft

Kezdetnek az is megteszi, ha beszerzünk egy új kilépőt a kád vagy a zuhany elé. Könnyű dolgunk van, ha a fürdő világos vagy letisztult, mert akkor akár egy egészen élénk árnyalatú vagy feltűnő darabot is választhatunk. De ha a csempe sötétebb vagy sok a minta, akkor a színek és motívumok helyett inkább a textúrákkal játsszunk. Például egy pihe-puha szőnyeg tökéletes választás.

Micsoda elegancia!

Butlers

WET WET WET zuhanyfüggöny, Butlers 5990 Ft

Ahelyett, hogy telepakolnánk színes kiegészítőkkel a fürdőt, törekedjünk a letisztultságra és az eleganciára! Például egy monokróm zuhanyfüggöny vagy színben hozzá passzoló törölköző meghatározó elem lehet.

Melengető hatás

Tchibo

Frottírtörölköző, Tchibo 4995 Ft/2 darab, LED-es fémcsillag, Tchibo 8995 Ft, kicsi LED-es valódi viaszgyertya, Tchibo 3995 Ft/2 darab, nagy LED-es valódi viaszgyertya, Tchibo 6995 Ft

Egy fürdő lehet épp olyan meghitt és kicsit kuckós hangulatú, akár egy nappali (https://lookbook.arkadbudapest.hu/melengeto-kincsek/). A lényeg, hogy minél több pihe-puha dekorációs elemet csempésszünk bele, például frottírtörölközőket, köntösöket, de akár a különböző fényforrások, mint egy bájos LED-es lámpa, fényfüzér vagy néhány gyertya is sokat segíthetnek.

Ideális anyagok

JYSK

VADSTENA szappanadagoló, JYSK 2690 Ft, VADSTENA fogkefetartó, JYSK 1790 Ft

Az apróbb kiegészítők, mint például egy fogkefetartó vagy egy szappanadagoló is legyen stílusos. Itt szintén a textúrákkal érdemes játszani, hiszen egy kerámia, üveg vagy éppen márványhatású darab máris sikkesebbé teszi az összhatást.

Rejtsük el!

JYSK

STOBY kosár, JYSK 1250 Ft/darab

Ne legyen minden szem előtt, hiszen az a rendetlenség hatását kelti: az apró kincseket pakoljuk például kosarakba, tárolódobozokba vagy zsákokba. Egyrészt így mindennek tudjuk majd, hol a helye, másrészt dekorációként is működnek.

 

Kapcsolódó cikkeink