JYSK Home erkély étkező lakberendezés növény otthon pad párna szőnyeg terasz
2019. április 23.

Indul az erkélytuning!

Borozgatni, beszélgetni, vagy csak úgy elmerülni a csillagokban – hamarosan akár késő estig is az erkélyen vagy a teraszon üldögélhetünk. Itt az idő, hogy feldobjuk egy kicsit!

Meghitt étkezősarok

Kép: Butlers

Még a legkisebb erkélyen és teraszon is érdemes helyet szorítani legalább egy aprócska étkezősaroknak, hiszen nincs jobb, mint a reggeli napsütésben itt iszogatni a kávénkat vagy egy hosszú nap után lazítani egy pohár borral. Éppen ezért, legyen ez egy meghitt rész: lógassunk fel fényfüzért vagy lampionokat, tegyük tele mécsesekkel.

Párnamánia

Kép: JYSK

Valódi kuckóvá alakíthatjuk, ha telepakoljuk párnákkal, plédekkel ezt a zugot. Válasszunk olyan textileket, amik nem szívják meg könnyen magukat nedvességgel, és nehezebben koszolódnak. Most a pasztellszínek és a letisztult minták hódítanak.

Tengerparti frissesség

Kép: Stile Interio

Érezzük úgy magunkat, mintha egy tengerparti nyaraláson ülnénk ki a hotel erkélyére: néhány szellős bútor, fonott kiegészítő vagy éppen pálmamintás textil gondolatban máris egy egzotikus helyre repít minket! Na és próbáljuk ki, hogy kültéri szőnyeget teszünk le, ami még otthonosabbá fogja varázsolni a hangulatot.

Keleti kényelem

Kép: Tchibo

Dobjunk be mindent a tökéletes kikapcsolódás érdekében: egy kisebb pad lábtartóval, és máris kezdődhet a maratoni olvasás. Ráadásul a lábtartó még pakolóhelynek is szuper, párna nélkül akár az asztalt is helyettesítheti.

Zöld energia

Kép: Tchibo

Még akkor se feledkezzünk meg a növényekről, ha éppen nincs egy balkonládányi helyünk se. Kisebb kaspókba, kosarakba vagy felakasztós tartókba is ültethetünk néhány szépséget. Bízhatunk benne, hogy jó energiákkal hálálják meg a gondoskodást.

Kapcsolódó cikkeink
Borozgatni, beszélgetni, vagy csak úgy elmerülni a csillagokban – hamarosan akár késő estig is az erkélyen vagy a teraszon üldögélhetünk. Itt az idő, hogy feldobjuk egy kicsit!