Divat frizura haj naptej SPF spray strand strandtáska UV zuhany
2019. július 29.

Ezek tutira legyenek a strandtáskánkban!

Törölköző, bikini, olvasnivaló – nemcsak ezek tartoznak az alapfelszerelések közé, amikor vízpartra indulunk.

Dupla védelem

A napvédő is az alapszett része, de a legjobb, ha külön testre és arca való verziót is magunkkal viszünk. Hiszen az arc érzékenyebb bőrére lehet, hogy kell a magasabb faktorszám, na és a könnyebben beszívódó állag, ami nem hagy zsíros érzetet maga után.

Kalap helyett

Ahogy arról már írtunk, nemcsak a bőrünknek, hanem a hajunknak is szüksége van arra, hogy megóvjuk a káros UV-sugaraktól (https://lookbook.arkadbudapest.hu/nyari-tincsvedelem/). Így érdemes bepakolni olyan sprayt, amivel időnként befújhatjuk a frizuránkat.

Kell az enyhítés!

Nincs kellemesebb annál, mint amikor egy forró napon beállunk a hideg zuhany alá, vagy finoman megborzongunk, ha valaki lefröcsköl minket, amikor napozunk. Éppen ilyen hűsítő élmény lehet, ha temálvizes vagy ásványvizes permetet tartunk magunknál, ami azonnal enyhülést ad. Ráadásul ezzel még ápoljuk is a bőrünket.

Óvjuk az ajkakat

Strandolás közben a szánk is könnyebben kiszáradhat, például a naptól, víztől vagy a széltől. Kenjük át néhányszor ajakbalzsammal, ami hidratál és puhává varázsolja a bőrt. Na és az sem árt, ha fényvédőt is tartalmaz.

Felfrissülés a lábaknak

A forró homok vagy kő bizony nem kíméli a talpunkat, és gyorsan kiszáradhat vagy repedezetté válhat itt a bőr. Ha teljes mértékben szeretnénk komfortosan érezni magunkat, akkor egy hűsítő lábspray sem maradhat ki, ami gyors felfrissülést és ápolást ad.

Miniben az igazi

Strandolás után iktassunk be egy gyors zuhanyt, hiszen érdemes megszabadulni a klórtól vagy egyéb szennyeződésektől. Tartsunk a táskánkban például egy mini tusfürdőt vagy akár egy mini sampont is erre az esetre.

Titkos rejtekhely

Sosem tudjuk, mit kezdjünk a pénztárcánkkal vagy az iratainkkal, ameddig bemegyünk a vízbe, vagy elugrunk a lángososhoz? Egy becsapós, naptej alakú széfnél nincs is jobb megoldás!

1. Borsmentás hűsítő lábspray The Body Shop 1990 Ft 2. Naptej alakú strandszéf Tchibo 2495 Ft 3. Sol de Janeiro Brazilian Kiss ajakápoló Douglas 5490 Ft 4. Super Spray Invisible Tanning napozóspray SPF50+ Pupa Milano 3670 Ft 5. UV elleni védő spray hajra Douglas Hair 4200 Ft 6. Vichy termálvíz spray Árkád Gyógyszertár 2799 Ft 7. SEINZ. mini frissítő tusfürdő DM 599 Ft 8. Clarins Suncare napozógél arcra SPF30 Marionnaud 8750 Ft 9. Strandtáska Women’Secret 8995 Ft

Kapcsolódó cikkeink