Home emeletes ágy fali dísz gyerekszoba kreatív lakberendezés megújítás szőnyeg tároló
2019. május 20.

Dobjuk fel a gyerekszobát!

A kicsik unják a lakosztályukat, de eszünk ágában sincs felújítani vagy átalakítani? Akár néhány egyszerű lakbertrükk is nagy változást hozhat!

Alkossunk egy birodalmat!

Én vagyok a vár ura! – nem véletlen, hogy minden kisgyerek nagy vágya egy tuti emeletes ágy, mivel úgy érezhetik magukat, mintha bevettek volna egy kastélyt, és annak a tetejéről szemlélnék a világot. Egészítsük ki úgy szekrényekkel, tárolókkal, hogy izgalmas teret kapjunk, amit aztán otthonos kuckóvá lehet alakítani. Például függesszünk fel égősort, halmozzunk alá párnákat, így tökéletes játszórészt kaphatunk, amiben a kisebbek, de akár a nagyobbak is órákig elvannak.

JYSK

Izgalmas színvilág

Ha csak egyszerű változtatást szeretnénk, akkor a különböző textilekkel, például az ágyneművel, takaróval tudunk varázsolni. A letisztult gyerekszobába erőteljes színekkel és cuki mintákkal lehet a legkönnyebben életet vinni.

Tchibo

Varázsszőnyeg

Felejtsük el a megszokott és sima szőnyegeket, szerezzünk be egy igazán különleges darabot, ami megmozgatja a gyerekek fantáziáját. Például ilyen pihe-puha felhőkön a kicsik valóban úgy érezhetik magukat, mintha egy másik világba csöppentek volna.

Brendon

Vicces kincsesládák

Unalmas dobozok helyett válasszunk olyan tárolókat, amelyek a szoba díszei lehetnek. Még a rendrakás is könnyebben megy majd, ha ilyen mókás mintájú darabokba kell beledobálni a játékokat vagy az egyéb kincseket.

Brendon

Rendhagyó fali díszek

Lehet, hogy valakinek első pillantásra meghökkentő egy pandás trófea, pedig a gyerekszoba kedvence lehet például egy aranyos zsiráf vagy egy bájos flamingó. Az unikornis pedig még mindig nagyon menőnek számít, így egy igazi hercegnő falára egyszerűen kötelező!

Butlers

 

 

Kapcsolódó cikkeink