Home autó autósmozi család kocsi mozi nasi popcorn program romantika üdítő
2019. augusztus 1.

Autósmozizzunk!

Ha egy igazán hangulatos élményre vágyunk a családdal vagy egy romantikus programra a párunkkal, akkor itt az ideje begördülni az autósmoziba!

Akárhányszor megláttuk egy filmben, hogy a szereplők egy autósmoziban vannak, mi is rögtön a helyükbe képzeltük magunkat? A ’70-es években hódítottak ezek a különleges helyszínek, és sokan azóta is vadásszák, hiszen semmihez sem fogható a hangulata, pláne egy meleg nyárestén. Az ÁRKÁD Budapest tetőparkolójában pedig újra részesei lehetünk ennek az exkluzív élménynek, ami augusztus 1-től egy hónapon keresztül tart.  A moziműsorban (https://www.arkadbudapest.hu/hirek-es-rendezvenyek/arkad-autosmozi-e16348/) találhatunk olyan filmeket, amiket akár a gyerekekkel is megnézhetünk, de ha tökéletes randiprogramot keresünk, akkor is bőséges a választék.

De mit ér a mozizás nassolnivalók nélkül? A belépőhöz ugyan popcorn és üdítő is jár, de ha szeretnénk még meghittebbé varázsolni, akár saját finomságokkal is készülhetünk. Pakoljunk be néhány isteni szendvicset vagy sütit egy dobozba, a hűtőtáska hidegen tartja akár a házi készítésű smoothie-t is (https://lookbook.arkadbudapest.hu/szupereros-smoothie-k/), de akár egészséges pattogatott kukoricát is készíthetünk, például chilivel vagy bazsalikommal meghintve. Ugye, hogy legszívesebben máris indulnánk?

Popcornkínáló, Stile Interio 990 Ft
KEEP COOL hűtőtáska, Butlers 3990 Ft
Csatos üvegpalack, Tchibo 3495 Ft
Összehajtható szilikon ételtartó doboz, Tchibo 2995 Ft

 

Kapcsolódó cikkeink