JYSK Home család gyerek hinta játék kert kerti nyár pingpong program úszógumi
2019. július 10.

A legtutibb kerti játékok, az egész családnak

Használjuk ki, hogy estig a szabadban lehetünk, és válasszunk olyan játékokat, amiket kicsik-nagyok egyaránt élvezni fognak.

Ez ütős!

A régi nyaralások nagy kedvence volt a tépőzáras, labdaragacsos játék vagy a frizbi, amit akár a vízben is lehet űzni. De akár egy egyszerű „cicázás” is szuper móka, amikor a harmadik félnek kell eloroznia a labdát.

Négyféle játék szettben, JYSK 5000 Ft

Mókás lebegés

Ha már nyár, akkor egy szuper úszógumi nem maradhat ki a kelléktárból! Az óriási lebegő flamingók és hattyúk egyeduralmát viszont most átvették a cuki fánkok vagy éppen a koktélra hajazó kiegészítők. A kérdés már csak az, hogy ki marad fent rajta tovább?

Óriás Margarita koktél úszógumi, Stile Interio 7990 Ft

Pattogtassunk!

Akár egy szimpla kerti asztal is megteszi játéktérnek, ha olyan pingpongszettet választunk, amit akár tapadókorongokkal is fel lehet állítani.

LITTLE BORIS gyerekpingpong, Butlers 990 Ft

Francia módi

Már biztos számtalan filmben láttuk a francia eredetű dobójátékot, a pétanque-ot. A szabályokat villámgyorsan elsajátíthatjuk, és akár családi kihívást is rendezhetünk.

Pétanque, Tchibo 5495 Ft

Fújjuk fel!

A hatalmas buborékok láttán még a felnőttek is elámulnak, pláne, ha sikerül kettőt is egymásba varázsolni. Ha vendégeink vannak, ezzel a játékkal elkápráztathatjuk őket!

Mega Bubi Dupla Bubi készlet, Játéksziget 4690 Ft

Vár a fészek

Ki ne szeretne hintázni? Pláne, ha egy olyan óriási változatban tehetjük, amiben még egy felnőtt is elheverhet, és kedvére ringathatja magát?

Hudora fészekhinta, Játéksziget 28 990 Ft

 

 

Kapcsolódó cikkeink