Home család flipper gyerek játék játékgép program
2019. június 27.

4 szuper családi program a hétvégére

Olyan programot keresünk, amivel leköthetjük a gyerekeket a hétvégén, de közben mi is jól érezzük magunkat? Adunk néhány tippet!

Flipperre fel!

Gyerekkorunkban imádtunk flipperezni, vagy éppen mindig is ki akartuk próbálni, hogyan menne nekünk ez a ma már klasszikusnak mondható játék? Itt a lehetőség, hogy akár rekordokat is döntsünk, hiszen június 28. és 30. között flipperkiállítás lesz az ÁRKÁD Budapestben, ahol 40 géppel ismerkedhetünk meg közelebbről. Közöttük olyan különlegességeket, mint az Indiana Jones és a Budapest Flipper. Akkor is felüdülés lehet, ha kicsit unjuk már a kánikulát, és a szabadtéri programok helyett némi hűsölés sem ártana. Persze játék közben is le lehet izzadni majd! További részletek itt: https://www.arkadbudapest.hu/hirek-es-rendezvenyek/flipperkiallitas-e16051/

Kalandozzunk közösen

Cuki állatokat néznénk, de utána jó lenne némi kihívás is, ami megemeli az adrenalinszintet? A Budakeszi Vadasparkban a helyünk, ahol különböző nehézségi fokú kötélpályákon próbálhatjuk ki magunkat. Ráadásul csupán egy hete született három tündéri dámborjú a parkban, így őket is érdemes megnézni.

Tüzes este

Ha nem jártunk még a Holnemvolt Várban, vagyis az új állatkerti játszóparkban, június 28-án érdemes látogatást tenni. Ugyanis a Tűz éjszakája lesz, ahol akár sárkányt is simogathatunk, tűztánc- showban gyönyörködhetünk, vagy éppen bábszínházi előadáson álmélkodhatunk. Természetesen a Vidámpark egykori játékait, például a kisvasutat és a körhintát is kipróbálhatjuk, sőt egyéb titkos kalandban is részünk lehet.

Titkos küldetés a városban

Fedezzük fel úgy a várost, hogy közben izgalmas feladatokat oldunk meg, vagy rejtett nyomok alapján kincset keresünk. Ma már többféle szabadtéri kalandjátékot kipróbálhatunk, amihez nem kell más, csak egy mobiltelefon. Például a Ladventure vagy az Urbango is szuper kihívást jelenthet az egész családnak.

 

 

Kapcsolódó cikkeink