Kristina Strasunske/GettyImages Nőnap Calvin Klein Chloé Givenchy Love Story narancsvirág parfüm parfüm alkalomra
2020. március 4.

3 parfüm, amiben a narancsvirág dominál

A tavasz egyértelműen a citrusgyümölcsös illatról fog szólni! Összegyűjtöttünk három narancsos parfümöt, amelyek minden alkalomra elkísérnek!

Calvin Klein: Women

Women (EDP 30 ml), Calvin Klein 17 800 Ft

 

Ha olyan parfümöt keresel, ami elkísér a mindennapokban, akkor válaszd a Woment Calvin Kleintól! Ez a virágos-fás illat erőt és eltökéltséget ad a modern nőknek, hogy elérhessék az álmaikat, ráadásul emlékezteti a viselőjét arra, hogy mindenki egyszeri és megismételhetetlen. Bátran fújd magadra, ha éppen állásinterjúra mész vagy fontos meetinged lesz a főnököddel!

Összetevők: narancsvirág, fekete bors, citrusok, eukaliptusz, magnólia, jázmin, ambroxan, tömjén, virginiai boróka.

Givenchy: Dahlia Divin

Dahlia Divin (EDP 75 ml), Givenchy 38 300 Ft

 

A Givenchy virágos-gyümölcsös illatát az öntudatos nőknek álmodták meg: a Dahlia Divin egész napra optimizmussal és boldogsággal ajándékozza meg a tulajdonosát, szóval, ha épp nehéz napjaid vannak, akkor érdemes beszerezned ezt a kis üvegnyi lelki támaszt!

Összetevők: sárgabarack, narancsvirág, osmanthus, jázmin, rózsa, pézsma, fehér fás jegyek.

Chloé: Love Story

Love Story (EDP 30 ml), Chloé 21 200 Ft

 

Egy igazi érzéki virágos parfümöt keresel, amivel lenyűgözheted a pasidat? A Love Story a Chloétól tökéletes kiegészítő a randijaidra: már a neve is elárulja, hogy egy romantikus illatról van szó, amit a párizsi éjszakák szerelmi történetei ihlettek. Bónuszpont, hogy nemcsak különleges alkalmakra ideális viselet, hanem nappal is bátran magadra fújhatod!

Összetevők: mandarin, narancsvirág, szilvavirág, kerti sarkantyúka, gyöngyvirág, zöld jegyek, rózsa, pézsma.

Kapcsolódó cikkeink
A tavasz egyértelműen a citrusgyümölcsös illatról fog szólni! Összegyűjtöttünk három narancsos parfümöt, amelyek minden alkalomra elkísérnek!