Psziché advent kapcsolat közös program párkapcsolat program szerelem tűz
2019. november 19.

Ünnepeljük meg a szerelmünket!

Azt vettük észre, űr tátong köztünk? Néha elég egy különleges este, hogy visszahozzuk a romantikát a kapcsolatunkba.

Év vége felé vagyunk a legfeszültebbek, otthon is… Nem csoda, hiszen a sok stressz, ami napközben ér bennünket, nem tűnik el parancsszóra, amint kilépünk a munkahelyünkről. Ráadásul, ha még gyerekek is vannak a képben, az tovább bonyolítja a helyzetet, hiszen ők nemcsak rengeteg örömmel, de sok-sok feladattal is járnak. Nem csoda, ha azt vesszük észre: este, amint véget ér minden kötelező kör, nem vágyunk másra, csak arra, hogy a tévét bambuljuk. Tény, hogy könnyebb a csatornák között közösen szörfölni, mint összekapni magunkat, és randira indulni, pláne, ha még bébicsőszt is intézni kell. Pedig megéri erőt vennünk magunkon! Ha energiát fektetünk a kapcsolatunkba, az meg fogja hálálni a gondoskodást.

Mi lenne, ha meglepnénk magunkat és a kapcsolatunkat egy különleges ajándékkal? Csak úgy, mindenféle évforduló vagy Valentin-nap nélkül? Hogy előre feltöltekezzünk az adventi őrületre, és elejét vegyük egy rakás felesleges veszekedésnek. Hiszen ha a köztünk lévő kapocs rendben van, minden akadályt könnyebben veszünk majd! Mutatjuk, hogyan is szervezzük le a nagy egymásra találást.

1. szabály: Ne utazzuk el az időt!

Ahhoz, hogy kiszakadjunk a mindennapokból, nem kell messzire utazni. Pláne, ha meg kell oldani, hogy a gyerekekre vigyázzanak, hiszen egy estére, éjszakára sokkal könnyebb, illetve kivitelezhetőbb segítséget kérni, mint egy komplett hétvégére. Ha a fővárosban élünk, nyugodtan kivehetünk magunknak itt is egy szobát.

2. szabály: Andalgásra fel!

Ha már úgy döntöttünk, együtt leszünk, ne zsúfoljuk túl az estét! Olyan programokra pláne ne nevezzünk be, ahol egymáshoz sem szólunk. Színház, mozi a bekuckózás előtt? Felejtsük el! Azt az egy estét ne csak egymás mellett töltsük, hanem egymással! Ha például a mindennapi rohanásban az andalgós sétára nem marad időnk, most pótoljuk be. Igen, miért ne lehetnénk turisták a saját városunkban? Valljuk be: mikor sétáltunk át utoljára a Lánchídon? Csodáltuk meg a kivilágított Királyi- palotát? És milyen jólesik majd a hidegben eltöltött órák után elfoglalni a kis szerelmi fészkünket…

3. szabály: Legyen panorámánk!

Jól osszuk be az időt! Ha sétálunk is, azért ne vegyük nyakunkba a várost… Igyekezzünk csak vissza a szállodába, hogy a négy fal között is legyen egymásra időnk! Amikor szobát választunk, figyeljünk arra, hogy csodálatos panorámája legyen. A szép kilátás felér egy komplett tévécsomaggal, pláne, ha tudjuk: holnap már nem gyönyörködhetünk benne. Ráadásul tökéletes díszletet ad majd a kettesben töltött időnek. Igen, fontos, hogy megtaláljuk egymással a hangot, hogy eszünkbe jusson: mennyire szeretünk is mi együtt beszélgetni, nevetni…

4. szabály: Gyerekmentes övezet

Ha egy estére szabadulunk el, nagyon zavaró lehet, ha minden körülményt tökéletesen megterveztünk, még szobaszervizt is rendeltük, és mégis közbeszól az élet, mondjuk egy hasfájós babával a szomszéd szobában… Akinek a fájdalma a mi kikapcsolódásunkat is keresztülhúzza. Legyünk önzőek, és válasszunk olyan szállodát, ami felnőttbarát, vagyis nem fogad 18 év alatti vendéget. Ha mi is kisgyereket hagyunk otthon, pláne érdemes így dönteni, hiszen egy felsírás még a mi lelkiismeret-furdalásunkat is felkeltheti… Pedig feleslegesen tenné, hiszen a kapcsolaterősítő trükköknek köszönhetjük a családi békét!

Irány a nulladik kilométerkő!

Hol találnánk meg leginkább a kezdeti szenvedélyt, romantikát, mint a nulladik kilométerkő szomszédságában? A Hotel Clark tökéletes helyszínt biztosítana a mini kiruccanásunknak! Mindent, tud, amire szükségünk van: központi helyen van, Budapest főbb turisztikai látványosságai mellett, csodálatos a szobákból nyíló panorámája, romantikus a környezete, felnőttbarát a légköre, dizájnos a kivitelezése.

Kapcsolódó cikkeink