Egészség árnyalat divat egészség immunrendszer szépség szín trend
2019. március 6.

Szivárványos egészségtuning

Vegyük körbe magunkat minél több élénk színnel! És nemcsak azért, mert a vibráló árnyalatok divatosak, hanem mert az egészségünkre is jó hatással vannak.

Bujkál bennünk valami?

A megoldás: piros

Ezekben a hetekben a legkönnyebb megfázni, hiszen még becsapós ez a kora tavaszias időjárás. Ha úgy érezzük, hogy kezd kitörni rajtunk a nátha, viseljünk minél több pirosat. Ugyanis a vörös szín hatására gyorsabban ver a szívünk és intenzívebb lesz a vérkeringésünk. Ez pedig segít abban, hogy hamarabb legyőzzük a vírusos vagy bakteriális fertőzéseket. De akkor is vessük be, ha eluralkodik rajtunk a tavaszi fáradtság, mivel élénkítő hatású, és a hangulatunkat is feldobja.

1. Szoknya H&M 8990 Ft 2. Ultimate Liquid Lipstick erőteljes színhatású ajakrúzs Douglas Make Up 3490 Ft 3. Piros táska Springfield 7995 Ft 4. Szaténdzseki Clockhouse – C&A 11 995 Ft

Kimerültek vagyunk?

A megoldás: zöld

Úgy érezzük, semmihez sincs kedvünk, mert annyira túlhajtottuk magunkat az utóbbi időben? Vegyük körbe magunkat minél több zöld holmival, mert ez a szín csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot. Ezen kívül harmóniát, teltségérzetet ad, csillapítja az idegeket, sőt, akkor is jó hatással van ránk, ha elégedetlennek érezzük magunkat.

1. Kötött ruha Süel 17 900 Ft 2. Hosszú klipsz H&M 3495 Ft 3. Easy liner Szemceruza Pupa Milano 2270 Ft
4. Folyékony nappali arcápoló városi hatások ellen Yves Rocher 6990 Ft

Túl sok a stressz?

A megoldás: kék

Idegesek vagyunk egy fontos munkahelyi megbeszélés miatt, vagy a gyerekekkel vannak problémák? A kéket nem véletlenül használják például meditációs helyiségekben is, mivel ez a hűvös árnyalat nyugtatóan hat a lelkünkre. Segít a relaxálásban és az ellazulásban. Ráadásul az önbizalmunkat is erősíthetjük vele, ha minél több ilyen színt viselünk.

1. Pliszírozott tunika Zara 9 995 Ft 2. Vízkék szív charm Pandora 19 500 Ft 3. Vamp! Wet&Dry fényes hatású szemhéjfesték Pupa Milano 3520 Ft 4. Sál Desigual 10 990 Ft

Ihletre van szükségünk?

A megoldás: sárga

„Nincs semmi ötletem!” – biztosan mi is dühöngtünk már így, amikor egy fontos projekten dolgoztunk, vagy akár a lakás átalakítására készültünk. A sárga szín tökéletes, ha jobban szeretnénk koncentrálni valamire, vagy inspirációt keresünk, mert serkentő hatással van az idegrendszerünkre. Ahogy a narancssárga is egy energikus és életigenlő árnyalat, ami pezsdítő hatású, és szabadságra ösztönöz.

1. Ing Reserved 6995 Ft 2. Színes fürdőbomba Douglas Les Delices 990 Ft 3. Immortelle Divine szemkörnyékápoló L’Occitane 17 400 Ft 4. Cipő Reserved 12 995 Ft

Kapcsolódó cikkeink
Vegyük körbe magunkat minél több élénk színnel! És nemcsak azért, mert a vibráló árnyalatok divatosak, hanem mert az egészségünkre is jó hatással vannak.