Divat gourmand gyümölcs illat parfüm tavasz virág
2019. március 28.

Parfümválasztó

Ha már új évszak, akkor itt az ideje, hogy meglepjük magunkat egy vadonatúj illattal. Engedjük, hogy az erőteljes aromák elcsábítsanak minket!

Pimasz virágok

A megszokott, könnyed virágos illatok helyett ebben a szezonban inkább a kicsit szemtelenebb jegyek hódítanak.

1.Sexy Blossom Michael Kors (EDP 50 ml), Douglas 26 990 Ft – könnyed rózsák, pink orchidea és frézia emelik ki a parfüm virágosságát, mielőtt a pézsma és szantálfa szenvedélyes jegyei felszínre törnek. 2. Bella Blanca Oscar de la Renta (EDP 100 ml), Marionnaud 29 950 Ft – ibolyalevelek és a jázmin illata keverednek a rózsa és gyöngyvirág esszenciájával. A virágos jegyeket krémes szantálfa és a kasmír pézsma találkozása egészíti ki. 3. Oui a l’amour (EDP 50 ml), Yves Rocher 12 490 Ft – a rózsa természetes nőiessége találkozik az angyalgyökér üdeségével, a tonkabab melegségével és a cédrus eleganciájával.

Szexis gyümölcsök

A frissítő gyümölcsös akkordokat hagyjuk meg nyárra, most válasszunk olyanokat, amelyeket szexis jegyekkel, például pézsmával vagy más fűszerekkel kombináltak.

1. Burberry Her Burberry (EDP 50 ml), Douglas 27 190 Ft – a fejjegyben kirobbanó, lédús gyümölcsök, mint például a málna, cseresznye, szeder és áfonya, a szívjegyben vadvirágok, míg az alapjegyben pézsma és száraz borostyán találhatóak. 2. Bella Nina Ricci (EDT 50 ml), Marionnaud 21 590 Ft – a zöld mandarin üde és pikáns illata jár táncot a kesernyés-édes zamatú rebarbarával. 3. White Musk L’Eau (EDT 30 ml), The Body Shop 6590 Ft – a friss tavaszt idézi a körte, a fehér virágok és a pézsma kombinációja.

Csábító aromák

A gourmand illatok most igazi telitalálatnak számítanak, és ezekkel garantáltan elcsábíthatjuk a párunkat.

1. Terre de Lumiére (EDP 50 ml), L’Occitane 20 900 Ft – igéző gourmand jegyek és aromás frissesség váratlan párosa. 2. Mugler Angel MuseThierry Mugler (EDP 30 ml), Marionnaud 20 690 Ft – egy igazi gourmand illat, amiben az étvágygerjesztő mogyorókrémet kombinálják elegáns és vonzó vetiverrel. 3. Narciso Eau de Parfum Rouge Narciso Rodriguez (EDP 30 ml), Douglas 17 800 Ft – merész és mámorító parfüm, amiben a pézsmás szívjegyet bolgár rózsa és írisz rendkívüli csokra vidítja fel, emellett az élénk ámbrás fás jegyek komolyságot kölcsönöznek az illatnak.

 

Kapcsolódó cikkeink