Divat divat dzseki elegáns farmer férfi férfidivat ing laza mellény nadrág ruhatár sportos tavasz
2019. április 10.

Men’s trends: sportostól az elegánsig

Néhány jól kombinálható alapdarabbal feldobhatjuk a párunk egész ruhatárát. A következők felé tereljük shoppingoláskor a választását.

1. Len, egyenlő elegancia

Kép: Diegel – Kristóf szalon

Ha inkább a smart casual vonal áll hozzájuk közel, akkor most a lenanyagból készült darabokat keressük, amik finom, puha tapintásúak, és még melegebb napokon is kellemes viseletnek számítanak. Tavaszra érdemes egy mellényre is beruházni, hiszen akár egy zakó helyett is megállja a helyét. A minták közül pedig most a kockás a trend, de ha még bátrabbak, az eltérő mintákat is vegyíthetik egymással.

2. T-shirt mánia

Kép: H&M

A különleges printek és motívumok megint hódítanak. A batikolt és trópusi minták számítanak a legmenőbbnek, amelyek már a nyarat idézik. Ha kicsit tompítani szeretnék a feltűnő darabokat, akkor az élénk színeket mellőzzék, illetve a pólók fölé húzzanak egy azzal harmonizáló, semleges inget.

3. Farmert farmerrel

Kép: Levis

A denimőrület nemcsak a női divatra jellemző, hanem a férfira is. Rétegezzék csak bátran egymásra a különböző farmerdarabokat! Például a kedvenc jeansükhöz vegyenek fel egy inget, és arra egy dzsekit. Csak arra ügyeljenek, hogy legalább az egyik darab legyen egy kicsit színben eltérő, hogy játékosabb legyen az összhatás.

4. Színes kísérlet

Kép: Springfield

Ugyan az erősebbik nem tagjai szeretik a komorabb árnyalatokat, ám most tavasszal kísérletezzenek az élénkebb tónusokkal. Például jöhet egy vibráló zöld, sárga, de akár a korallos-narancsos színek is jól állhatnak. Az erőteljes árnyalatokat kombináljuk letisztult földszínekkel, például bézzsel, mert így jobban érvényesülnek.

5. Dzsekis játék

Kép: Springfield

A széldzsekik és bomberek még soha nem voltak ennyire menők, mint idén. Ezért mindenképp érdemes beszerezni egy letisztultabb darabot, amivel vagányabbá tehetik a szettjeiket. Ha szeretik az élénk színeket, akár a kabát árnyalatát visszahozhatják a pólójukon is. És ha az még megy a szemük színéhez is, biztosan nagyon hatásosak lesznek…

 

Kapcsolódó cikkeink