Divat divat shopping voice
2019. március 20.

Indul az ÁRKÁD Shopping Voice!

Márciustól elindul az ÁRKÁD legújabb megmérettetése, az ÁRKÁD Shopping Voice! A játék során kilenc hétig micro-influencerek fognak izgalmas anyagokat gyártani az ÁRKÁD közösségi média felületeire (Facebook, Instagram és YouTube), a kihívás végén pedig a tartalmak népszerűsége és a szakmai zsűri – köztük az ÁRKÁD 2019-es nagykövete, Dobó Ági – véleménye alapján értékes díjakat osztunk ki közöttük.

Résztvevők

Lássuk, kik lesznek az ÁRKÁD Shopping Voice főszereplői:

Az ÁRKÁD Shopping Voice résztvevői: Sándor Orsi, Dobi Viki, Nagy K. Dávid és Boroznaki Gergő
Az ÁRKÁD Shopping Voice résztvevői: Sándor Orsi, Dobi Viki, Nagy K. Dávid és Boroznaki Gergő

Sándor Orsi televíziós műsorvezető. Az elmúlt 15 évben 6 csatornán tűnt fel, jelenleg a Digisport esti élő sporthíradóját, a Sport24-et vezeti. Volt szépségkirálynő, modell, emellett két óvodás kisfiú édesanyja. Szeret utazni, dekorálni, de mivel testnevelő tanári végzettsége van, elsősorban a mozgásra buzdítja követőtáborát.

Instagram: https://www.instagram.com/sandor_orsi/

Facebook: https://www.facebook.com/sandororsiofficial/

Dobi Viktória 25 éves, hét éve éli az életét a „sztárok világában”, mint újságíró. Ennek köszönhetően lehetősége volt – a számtalan celebparti mellett – turnézni egy budapesti színházzal, simogatni kis oroszlánokat, bejárni a Való Világ villáját és bulizni a kedvenc énekesével. 2018 őszén belevágott az egyik nagy álmába, egy saját YouTube csatornába. Itt éli ki az elfojtott kreativitását: forgat, vág, szerkeszt. A sztárok mellett érdekes témákkal foglalkozik, szókimondó videókat és vicces beszámolókat készít.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCav-NYlHPRH7g23zNe4Qgxw/

Instagram: https://www.instagram.com/dame_viki/

Boroznaki Gergő és Nagy K. Dávid kakukktojásnak tűnhetnek a megmérettetésben, ők ugyanis ketten alkotnak egy csapatot. Mindketten Budapesten élnek. Gergőt kiskora óta érdekelték a sneakerek, azaz a stílusos edzőcipők. Idén 10 éve indította többedmagával a sneakerbox.hu-t, ami mára a legnagyobb magyar sneaker és streetwear bloggá és vloggá nőtte ki magát. A reklámszakmában dolgozik, most leginkább a közösségi média világa mozgatja meg. Dávid szerbiai születésű magyar srác, oszlopos tagja a sneakerbox.hu-nak, mint b/vlogger. Korábban aktívan bringázott (street, dirt, downhill). A Budapesti Gazdasági Egyetem diákja, emellett DJ-ként és producerként tevékenykedik. Bár elsőre talán nem látszik rajta, mindene az evés; akár itthon, akár külföldön állandóan valami új ízt vagy új kajáldát szeretne kipróbálni, és persze ezt mindig meg is örökíti.

Instagram: https://www.instagram.com/sneakerboxhu/

YouTube: https://www.youtube.com/user/sneakerboxhu

Díjazás

A verseny végén, kilenc hét után több „kategóriában” is díjazzuk a résztvevőket.

A micro-influencerek által készített tartalmak összlike száma adja meg, hogy ki nyeri a közönségdíjat, vagyis a 200 000 forintos fődíjat. Az ÁRKÁD zsűrije saját díjat is megítél a legszórakoztatóbb kontentgyártónak, aki ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb. A zsűrizésben résztvevő Dobó Ági a véleményezésen túl a kihívás során hasznos tippekkel is ellátja majd a játékosokat. A korábban említett díjak mellett ÁRKÁD vásárlási utalványt kap a legtöbb like-ot gyűjtő poszt készítője is.

Dobó Ági (Fotó: Debreczeni Zita)
Dobó Ági (Fotó: Debreczeni Zita)

Kövessétek az ÁRKÁD közösségi média felületeit, és támogassátok a kedvenceteket, hamarosan érkeznek az első posztok!

Facebook: https://www.facebook.com/arkadbudapest/
Instagram: https://www.instagram.com/arkad_budapest/
YouTube: https://www.youtube.com/user/arkadbudapest

Kapcsolódó cikkeink