Divat divat dzseki farmer férfi férfidivat gardrób gyapjú kockás nadrág öltöny pufidzseki ruhatár zakó
2019. október 14.

Férfias gardróbfrissítés

Az erősebbik nem tagjai számára is eljött az idő, hogy beszerezzenek néhány olyan alapdarabot, amivel stílusossá tehetik az őszt!

Míg a hölgyek már biztosan hetekkel ezelőtt felkutatták a szezon legújabb kedvenceit (https://lookbook.arkadbudapest.hu/6-ruhadarab-amit-mindenkepp-szerezzunk-be-oszre/), addig a férfiak ezt szívesebben halogatják. Ám most már tényleg itt a hűvös idő, ezért érdemes néhány melengető és stílusos darabbal bővíteni a ruhatárukat. Segítsünk nekik választani.

Minták és textúrák

Kristóf Szalon

A férfiak kínálatában is hódítanak a geometrikus és kockás minták. A két motívumot kombinálhatják is egymással, nem hat majd túlzásnak. A kényelmes és melengető anyagok, mint például a pamut, a gyapjú, illetve a kötött darabok előnyt élveznek ilyenkor.

Csak vagányan!

Springfield

Ha inkább a sportos stílus áll közel kedvesünkhöz, akkor egy vagány pulóvernek mindenképp a szekrényben a helye! Jöhetnek a különleges minták, színösszeállítások, de akár a rendhagyó gombolás vagy rátét is. Szuperül mutatnak egy farmeres-sportcipős szettel!

Micsoda elegancia!

Kristóf Szalon

Véget ért a szimpla inges időszak, és ismét előkerülnek a zakók, amik pólóval vagy pulcsival is tökéletesek. De ügyeljenek az apró részletekre! A díszzsebkendő, nyakkendőcsipesz vagy egy különleges öv nemcsak úri hóbort! Akár egy teljesen sima szettet is feldobhatnak vele.

Pufi módi

GAS

Ilyenkor a legjobb választás egy steppelt dzseki, pláne egy praktikus kapucnis fazon, hiszen az eső, a hideg szél ellen is remekül véd. Felejtsék el az unalmas feketét, inkább válasszanak egy erőteljes színt, például kéket, pirosat vagy zöldet!

Tónusban tartva

H&M

Ahogy a nőknél, úgy a férfiaknál is egyre népszerűbbek a tone-in-tone vagy nagyon harmonikus összeállítások. Főleg a szürkés, földes árnyalatok illenek a pasikhoz, amiket akár mixelhetnek is egymással.

Irány az űr!

Springfield

Szinte nincs olyan márka, amelyik ne rukkolt volna elő egy űrkollekcióval! A NASA-feliratok, a kilövőállomások és az űrhajók felbukkannak a pólóktól kezdve a dzsekiken keresztül, egészen a cipőkig. Beszéljük rá őket, már az is menő, ha megvillantanak egy ilyen zoknit!

Kapcsolódó cikkeink