Szerinted milyen az igazi karácsony?

Karácsony gyermekszemmel címmel hirdetett rajzpályázatot az ÁRKÁD Budapest, a legügyesebbeket szuper nyeremények várják.

Az ÁRKÁD Budapest első emeletén található Csodakuckóban angyalkák várják azokat az általános iskolás gyerekeket, akik szeretnek rajzolni, és rajzukkal szívesen nyernének is – akár a napi 20 ezer forint értékű „A nap rajza”, akár a 200 ezer forint értékű végső fődíjat. Két korcsoportban várjuk az alkotásokat: általános iskola alsó tagozatosok (1–4. osztályig), és felső tagozatosok (5–8. osztályig).

Így rajzoljatok a nyereményekért

Érdemes a Csodakuckó felé terelgetni a bevásárlások után vagy közben a kicsiket – az alábbi teendők szükségesek ahhoz, hogy indulhassanak a pályázaton.

1. Az Árkád első emeletén lévő Csodakuckóban kérjetek karácsonyi rajzlapot az ÁRKÁD angyalkától.

2. A rajzot elkészítheti a gyermek a Csodakuckóban, de otthon is folytathatja az alkotást.

3. Töltsétek ki a karácsonyi rajzlap hátlapján található regisztrációs részt.

4. Az elkészült művet adjátok le az ÁRKÁD angyalkának a Csodakuckóban.

A pályamű a leadás másnapján felkerül az ÁRKÁD Budapest Facebook-oldalára (2 korcsoportra bontva, a megfelelő, alsós vagy felsős kategóriába), hogy az ÁRKÁD követői is láthassák, és szavazhassanak rá.

Milyen nyeremények várnak?

Az alkotásokra szavazni az ÁRKÁD Budapest Facebook-oldalán a pályázat ideje alatt mindig a megjelenést követően 48 órán keresztül, azaz a rajz megjelenése utáni két napon lehet.

Az adott szavazási fordulóban legtöbb szavazatot kapott, korosztályonként 1, tehát összesen 2 nyertest egy-egy 20 ezer Ft értékű ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg.

A játék végén az ÁRKÁD szakmai zsűrije választja ki mindkét korcsoportból a karácsonyt legszebben megálmodó alsó illetve felső tagozatos pályázót, akiket a Gyermekszemmel pályázat győzteseiként egy-egy 200 ezer Ft értékű utalvánnyal jutalmazunk.

A részletes játékszabályzat itt található.

Jó rajzolást, sok sikert és boldog karácsonyt kívánunk!