Szeresd a bőröd!

A tél közeledtével egyre több figyelmet kell fordítanunk a megfelelő bőrápolásra, de ha kellően törődünk vele, azt a lelkünk is meghálálja!
Összeállította: Balogh Edina Blanka

 

Arccal a hidegnek

A szél, az eső vagy éppen a fűtött szobában töltött idő jobban igénybe veszi a bőrünket. Éppen ezért a rendszeres hidratálás elengedhetetlen, hogy ellenállóvá tegyük. Például a hialuronsavat tartalmazó krémek nemcsak feltöltik, hanem puhává is teszik a bőrt, de érdemes a különleges hatóanyagok és magas koncentrációjú szérumok között is válogatni. Lényeges az alapos tisztítás és a rendszeres radírozás, peelingezés, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől. Estére jöhet egy gazdag állagú, speciális éjszakai ápoló.

1. Immortelle Precious éjszakai maszk L’Occitane 17 900 Ft 2. SLEEPY FACE pucér arctisztító balzsam Lush 1890 Ft 3. CBD hidratáló krém The Body Shop 10 990 Ft 4. Zselés szemkörnyékápoló Yves Rocher 3990 Ft 5. Hidratáló szérum hialuronsavval Marionnaud 12 990 Ft 6. Peeling arcmaszk Müller 215 Ft 7. Alverde Hydro arctisztító gél DM 899 Ft

 

Teljes töltődés

Több időt töltünk otthon, így a lazítás részét képezi a testápolás is. Végre beiktathatunk egy teljes testradírozást, és elmerülhetünk egy kád forró vízben, amit feldobhatunk egy vidám, de regeneráló fürdőbombával. Ezt a szürke időt pedig mi mással vészelhetnénk át könnyedebben, mint olyan kozmetikumokkal, amelyek az illatukkal is feltöltenek, és jó kedvet varázsolnak? Bátran halmozzuk őket!

1. Spirit of Asia energetizáló testpermet Douglas Home Spa 4990 Ft 2. Punkin Pumpkin fürdőbomba Lush 1890 Ft 3. Olívás tápláló szárazolaj The Body Shop 6590 Ft 4. Rose Calisson testápoló L’Occitane 8390 Ft 5. Detox hatású testradír Yves Rocher 2890 Ft 6. Helyreállító kézkrém Pupa Milano 2690 Ft