Szépülés pillanatok alatt

Amikor precíz sminkre nincs idő, de nem ártana, ha a bőrünk a lehető legjobb formáját hozná, egy színezett arcápoló kisegíthet.

Egy kicsit egységesít, megszépít és közben hidratál: a színezett arcápolónak ott a helye minden nő polcán! Nem csak azért, mert időt spórolhatunk vele, hanem azért is mert rendkívül trendi a természetes hatású, enyhén fényes bőrkép. A vastag, tökéletesnek tűnő alapozás jól mutathat fotókon, de a mindennapokban se nem praktikus, se nem természetes – és még csak nem is kényelmes! A #barelythere vagyis az alig látható, diszkréten szépítő smink most annyira divatos, hogy akár elegánsabb eseményekre, ünnepi alkalmakra is bátran viselhetünk ilyet, nincs szükség hibátlan, jól fedő alapozásra (csak annak, aki kifejezetten ezt szereti). A könnyedén szépítő termékeknek több sok fajtája kapható, összegyűjtöttük, kinek melyik a praktikus.

– Aki a láthatatlan vagy épp csak szépítő sminket kedveli, annak alapozó helyett tökéletes választás a színezett hidratáló. Alacsony fedésű, ápolja is a bőrt, kézzel is könnyen eloszlatható.

– Aki szívesen sminkel, szereti, ha egységes a bőre, de a természetes hatás is fontos neki, és nem akar mindig alapozót viselni, annak a BB-krémet ajánljuk: alacsonyan vagy közepesen fed, hidratál, táplál, ragyogást ad a bőrnek, és általában SPF-védőfaktor is található benne.

– Akinek egy kicsit több egységesítésre, korrekcióra van szüksége, de az alapozónál könnyebben eloszlatható, bőrápoló hatású terméket keres, annak a CC-krém lesz a megfelelő választás: a neve Colour Correctet azaz színkorrekciót jelent, úgy egységesít, hogy nem képez vastag, látható fedőréteget, és kézzel vagy ecsettel is eloszlatható.

1. BB krém száraz és normál bőrre Ziaja – Douglas 2290 Ft 2. Skin Naturals Hyaluronic Aloe BB krém Garnier – Rossmann 2399 Ft 3. Healthy Mix BB krém Bourjois – dm 3899 Ft 4. Hydro Hero hidratáló színezett arckrém Essence – Rossmann 1619 Ft 5. CC Water Clair CC krém Erborian – Douglas 9290 Ft (15 ml) 6. Nectar de Roses BB krém Melvita – Marionnaud 10 400 Ft 7. BB C’Est Magic BB krém L’Oréal Paris – dm 3699 Ft 8. Hydro BB-krém Alverde – dm 2699 Ft 9. Essentials BB krém Nivea – dm 2399 Ft 10. Fresh Nude BB krém The Body Shop 3745 Ft 11. BB krém középbarna bőrre Alterra – Rossmann 1199 Ft 12. Skin Focus Vitamin C Radiance Glow BB krém Douglas 5990 Ft