Plusz tipp

A stylistunk elárulja, milyen alapelvek alapján válogassunk a mostani kínálatból, ha kerekdedebb formáinkra keresünk szetteket.
Fotó: Barbay Csaba Styling: Haberland-Isai Anita Stylist asszisztens: Földi Fanni

 

Haberland-Isai Anita szerint a legfontosabb az, hogy megértsük: plusz kilók esetén sem kell magunkat takargatni. „Sokan azt gondolják, hogy az a megoldás, ha hatalmas méretű ruhákba vagy feketébe burkolóznak. Pedig pont ellenkezőleg! Az oversize fazonok, a sötétebb színek csak még inkább hangsúlyozzák azt, amit mi kendőzni szeretnénk. Ne ijedjünk meg a világos ruháktól, sőt, az élénk árnyalatokra is szavazhatunk, csak azoknak a tört verzióját vessük be. A fazonokban pedig mindenképpen a lazább, bővülő, hosszított darabokat keressük, de az oversize-okat messze kerüljük el! A magasabb sarok is jól jöhet, hiszen nyújtja az alakot – de a szögletes formákat keressük.”

1. Vékony zakó Mango 19 995 Ft 2. Fehér csipkeblúz Tatuum 23 990 Ft 3. Napszemüveg Marciano – Optic World 41 990 Ft 4. Magassarkú szandál Claudia Ghizzani – Deichmann 7990 Ft 5. Kék pénztárca Parfois 3995 Ft 6. Táska szalmából készült fogantyúval CCC 9995 Ft 7. Csíkos nadrág Orsay 8995 Ft