Óvd a tincseid!

Nemcsak a bőrünknek, hanem a hajunknak is extra ápolásra van szüksége, és meg kell óvnunk az időjárás viszontagságaitól.
Összeállította: Balogh Edina Blanka

Tápanyagok védelmében

Akinek festett a haja, pontosan tudja, milyen védelmet igényel a frizurája, hogy sokáig őrizze a tökéletes árnyalatot és az egészséges ragyogást. Ehhez első lépésként szükség van hidratálásra. Használjunk tápanyagokban gazdag pakolásokat, maszkokat, emellett a kifejezetten festett hajra való termékekről se feledkezzünk meg, amelyek úgy óvják a színt, akár egy esernyő minket az eső ellen.

1. Regeneráló sampon Artist Professional Müller 665 Ft 2. Hajpakolás barna hajra Langhaarmädchen DM 1799 Ft 3. Színvédő hajpakolás Yves Rocher 950 Ft 4. Sampon festett vagy melírozott hajra Hair Ritual by Sisley – Marionnaud 23 800 Ft 5. Intenzív helyreállító maszk Douglas Hair 3990 Ft 6. Sheás hajmaszk The Body Shop 5990 Ft

 

Szikrázni a szürkeségben

A mostani időjárásban tincseink pillanatok alatt kiszáradhatnak, élettelenné válhatnak, de megfelelő termékekkel olyanná varázsolhatjuk a frizuránkat, mintha csak most jöttünk volna a fodrásztól! A regeneráló samponok, balzsamok szinte csodát tesznek, és érdemes kipróbálni a károsodott hajra való termékeket is. Az olajos ápolók nemcsak hidratálnak, de szép fényt és csillogást is adnak, így a frizuránk még a legszürkébb napon is szikrázik majd!

1. Regeneráló proteines sampon Douglas Hair 3490 Ft 2. Intenzív helyreállító olaj L’Occitane 6890 Ft 3. Sampon Aloe Verával Balea – DM 549 Ft 4. Gyömbéres fejbőrápoló szérum The Body Shop 5990 Ft 5. DAMAGED olajos hajpakolás Lush 2990 Ft