Nyárbiztos makeup

Olyan sminkre vágyunk, ami a legnagyobb hőségben sem olvad le rólunk, és nem fényesedik ki tőle az arcunk? Kövessük ezeket a tippeket!
Fotó: Barbay Csaba Styling: Balogh Edina Blanka

 

1. Sunset Blooming Exotic Eyeshadow ragyogó hatású szemhéjfesték Pupa Milano 3690 Ft 2. Make me Happy My Crazy Shine tartós ajakrúzs Marionnaud 3990 Ft 3. Suprising Liner&Shadow 2 az 1-ben szemtus és folyékony szemhéjfesték Pupa Milano 3900 Ft 4. Bubblegum cukros ajakradír Lush 2690 Ft 5. Skin Defence fényvédős arcpermet SPF30 The Body Shop 5990 Ft 6. Pivoine Sublime bőrtökéletesítő arcpermet L’Occitane 3790 Ft 7. Zéro Défaut Comfort nyom nélküli krémes alapozó Yves Rocher 3990 Ft 8. Ultimate Lip Liner tartós szájkontúrceruza Douglas 2600 Ft 9. 360° hosszabbító, vízálló szempillaspirál Yves Rocher 3390 Ft

 

Nyáron még fontosabb a bőr megfelelő előkészítése, így olyan arcápolót használjunk, ami könnyedén szívódik be – egy könnyed permet tökéletes lehet. Az alapozó lehetőleg legyen hidratáló és könnyed állagú verzió, ami nem nehezíti el a bőrt, illetve meggátolja a kifényesedést. A pilláinkra mindenképp vízálló spirál kerüljön, és a tus vagy a szemfesték is legyen olyan, ami legalább 10-12 órán keresztül a helyén marad. Ha szeretnénk, hogy a rúzs se kenődjön el, akkor érdemes előtte alaposan leradírozni az ajkainkat, majd jöhet egy tartós festék. Végül érdemes akár a táskánkban is tartani egy olyan spray-t, amivel akár napközben is átpermetezhetjük az arcunkat, hogy felfrissítsük a sminkünket, és rögzítsük azt. Ugye, hogy nem is nehéz elkészíteni egy szuperfix és szuperdögös nyári sminket?