Mint Caprin

Nem véletlen, hogy a dolce vita jegyében alkották meg az idei nyári trendeket. Mutatjuk a kedvenc szettjeinket, modellünk: Szabó Erika.
Szöveg: Zellei Dóra Fotó: Zsólyomi Norbert Styling: Haberland-Isai Anita Smink: Gyetvai Viktória Haj: Radván Simon Stylist asszisztens: Földi Fanni

 

Végre eljött az ideje, hogy újra felhőtlenül élvezzük az életet! Ahhoz, hogy olasz tengerparti hangulatot teremtsünk, még csak utaznunk sem kell. Trendszempontból minden hozzávaló adott itthon is: az élénk színű kiegészítők, a nőies fazonok, a levél- és virágmotívumok, a gyümölcsös minták… Bátran kísérletezzünk – a 2021-es nyári divatban a képzeletnek semmi sem szab határt. A vagány, mégis nőies szettekhez egy igazi bombázó segítségével hozzuk meg a kedvet. Szabó Erika színésznőn úgy álltak a stylistunk által megálmodott összeállítások, mintha ráöntötték volna!

Azok a kalapok!

Az extra széles karimájú szalmakalap, pláne ha ilyen finom erezetű, most nagy kedvenc. Mivel természetes alapanyagú, tökéletesen megy hozzá a levélminta. Hogy színt vigyünk a szettünkbe, bátran játsszunk a kiegészítőkkel – ha lehet, hozzanak be minél több árnyalatot a szettbe. Ha medálos láncot választunk, motívumában utaljunk a tengerre, például egy kagyló segítségével.

Ruha Zara 9995 Ft, nyakláncok Bijou Brigitte 2990–4990 Ft, szalmakalap Reserved 7990 Ft karkötők Bijou Brigitte 2990–3490 Ft

 

Érzéki vonalon

Ha már nyár, mutassuk, amit érdemes! A mélyebb dekoltázs, a sejtelmes csipke mind-mind azért van, hogy a meztelen bőrünket éltesse. A lengébb anyagok az aljakra is lecsúsztak, hogy minél inkább azt a látszatot keltsék: alig van rajtunk valami… És tényleg!

Kabátka Mango 9995 Ft, top Reserved 3595 Ft, szoknya Zara 9995 Ft, nyakláncok Bijou Brigitte 2990–4990 Ft, óra Parfois 7995 Ft

Mintakavalkád

Nem kell megijedni attól, hogy vegyítjük a mintákat. Ha ugyanazon színekben játszanak a darabok – még akkor is, ha azok nagyon élénkek –, nem számít, hogy például az egyik virágot ábrázol, a másik meg csíkos. A harmónia így is adott lesz.

Nyakláncok CCC 2490 Ft, ruha Van Graaf – Tommy Hilfiger 57 990 Ft, táska Bijou Brigitte 11 990 Ft, cipő CCC 8190 Ft

Csak bolondosan!

A lyuggatott anyagok a csipke nővérei – ha bátrak vagyunk, akár olyan ruhát is választhatunk, aminek nincs belső betétje, egy testszínű melltartóval és alsóval nagyon szexi lesz az eredmény. Ha maradunk a konszolidált vonalon, azért arra figyeljünk, hogy mindig bolondítsuk meg a szettünket. Egy színes kendőt például simán megköthetünk akár turbánszerűen is.

Ruha övvel Tatuum 34 990 Ft, kendő Parfois 7995 Ft, fülbevaló CCC 3990 Ft