Minigardrób

Tombolnak a leárazások, véglegesítenéd a nyári kapszuládat? Érdemes követned stylistunk tippjeit!
Összeállította: Molnár Anikó

 

Egy jól összeállított mini ruhatárral az egész szezont végigcsinálhatod. Sőt, a jövő nyárit is, ha ügyesen választod meg az alapdarabokat.

„A legfontosabb, hogy jó minőségű, illetve jól szellőző, könnyed anyagokra essen a voksunk, például a pamutra, a lenvászonra – mondja Molnár Anikó divatszerkesztő. – A szabások is pont ilyen lényegesek, nagy melegben pláne nem célszerű feszengeni a szűk fazonokban. Ha a lenge vonalvezetést választjuk, a darabok lágyan ölelnek majd körbe, hűsítő lesz, ha a szél beléjük kap. Színekben a világosak, tehát a fehér, illetve a pasztell különféle verziói a menők, hosszú évek óta. Ha kicsit formabontóak lennénk, alulra egy-két erősebb árnyalatot is bevállalhatunk. Egymással jól variálható, illetve harmonizáló darabokat válogassunk össze. Az is jó trükk, ha az etnikus minták, díszítések, apróbb virágminták, illetve foltok fogják össze az egyes szetteket. Természetesen csempészhetünk bele ultramenő darabokat, például idén nyáron ilyen az etnikus mintákhoz passzoló könnyű, batikolt pulóver. A kiegészítők semlegesek legyenek, hogy színben, illetve anyagban mindenhez menjenek, az ékszerek viszont igenis színekben pompázzanak – csak arra figyeljünk, hogy a ruhákon látott árnyalatok köszönjenek vissza.”

1. Batikolt felső Reserved 14 995 Ft 2. Köves lánc Mango 9568 Ft 3. Pöttyös ruha Tatuum 32 990 Ft 4. Fehér ing Tatuum 22 990 Ft 5. Mintás kendő Desigual 20 990 Ft 6. Bikinifelső és -alsó Tezenis 5490 Ft és 3490 Ft 7. Szövött nadrág Tchibo 6995 Ft (az ajánlat a készlet erejéig érvényes, az árváltoztatás jogát fenntartják) 8. Fonott táska C&A 6995 Ft 9. Egyrészes fürdőruha Sloggi 17 999 Ft 10. Gyöngyös fülbevaló Parfois 2995 Ft 11. Csatos papucs Deichmann 4995 Ft 12. Vászon tornacipő Converse 26 990 Ft