Kötelező extrák

Ha valaki feltűnő, az menő – tanultuk meg végre az Euphoria sorozatból. Engedjük, hogy az új generáció segítsen újrarendezni a gardróbunkat!
Összeállította: Molnár Anikó

 

Igen, már elmúltak azok az idők, amikor csak az igazán bátrak jártak feltűnő szerelésekben… Nemcsak hogy fogadjuk el, de kövessük is, ha valaki ki mer tűnni az átlagból – ez lett a Z generáció jelmondata. Vegyünk példát tőlük, húszon, harmincon túl is! Az Euphoria sorozatból nyugodtan meríthetünk divatihletet, hiszen lássuk be, a szettek inkább valók kifutóra, mint gimibe – pont ezért érdemes őket inspirációnak tekinteni a mindennapokban. Az első évad után egyértelmű lett, hogy az Euphoria trendet teremtett, nem csoda, hogy Heidi Bivens jelmeztervező a folytatásra pláne odatette magát. A feltűnő összeállítások ismertetőjegye, hogy egyre kevesebb anyagból készülnek: a ruhák egyre rövidebbek, szűkebbek, a táskákban nem hogy könyvek, már radírok sem férnek el… Tökéletesen stílusosan vegyítik a különféle márkákat, ártól és irányzattól függetlenül.

1. Hajgumiszett Sinsay 1295 Ft/3db 2. V-nyakú ruha C&A 8995 Ft 3. Elasztikus body Reserved 7995 Ft 4. Kockás táska Wittchen 34 920 Ft 5. Szögletes keretes napszemüveg Reserved 3995 Ft 6. Láncos szoknya Bershka 8995 Ft 7. Gumírozott felső H&A 6495 Ft 8. Strasszköves gyűrű Pandora 26 500 Ft 9. Széles szárú nadrág Mango 19 995 Ft 10. Sportcipő Heavy Tools 17 990 Ft