Így lesz trendi a retró

A 60-as évek stílusa nem csak az utcára tért vissza, de a vízpartra is. Mutatjuk, a beachen milyen trükkökkel varázsolhatjuk modernné a retrót.
Köszönjük a helyszín biztosítását a Lupa Beach-nek! Fotó: Zsólyomi Norbert Styling: Sági Ildikó Smink: Véger Fibi Haj: Végh Virág - Eleven Australia Modell: Patrícia - Visage Models

 

A retró stílus remekül mutat a városban, de a vízparton már újjá kell születnie. A nőies fazonok akkor hatnak mainak, ha letisztultsággal, természetességgel párosulnak. Épp ezért kerülni kell a kiegészítőket, és hagyni, hogy a szexi fazonok minél jobban érvényesüljenek.

 

Óvatosan a mintákkal!

A retró minták vagy a fürdőruhán érvényesüljenek, vagy a strandszetten. Egy jópofa, nosztalgikus hangulatú aljhoz pont elég egy letisztult színvilágú bikinifelső.

Cat-eye napszemüveg Mango 6995 Ft, kosaras bikinifelső Calzedonia 13 000 Ft, mintás nadrág Zara 9995 Ft

 

Pöttyözzünk!

A rockabilly hangulat teljes lesz, ha a klasszikus fekete alapon fehér pöttyökre szavazunk. Viszont figyeljünk arra, hogy az válassza, akinek nincsenek plusz kilói. Ez a minta ugyanis képes kerekíteni.

Mikrolencsés napszemüveg Mango 6995 Ft, pöttyös, fodros bikinifelső Calzedonia 10 000 Ft alsó 7000 Ft

 

Párosítsuk az anyagokat!

A könnyed anyagok remekül hatnak egy szellős strandon, mondjuk egy repülős szoknyán, viszont a lezserséget a felsőtestre ne vigyük tovább. A kontraszttól kel majd életre a szett.

Fehér míder Zara 7995 Ft, leopárdmintás, gombos szoknya Tommy Jeans – Van Graaf 34 990 Ft

 

Bátran a fazonokkal!

A fazonok tekintetében azonban lehetünk merészebbek: a retró szabású felsőhöz bátran választhatunk egy magas derekú bikinialsót.

Pöttyös blúz Zara 9995 Ft, magas derekú bikinialsó Calzedonia 7000 Ft

 

Mutassunk!

A mély dekoltázstól sem riadjunk el, csak figyeljünk arra, hogy a környékét viszont ne bolondítsuk meg mintával, díszítéssel. Így lesz elegáns a szexi.

Fekete napszemüveg Promod 5495 Ft, egyrészes fürdőruha Calzedonia 22 500 Ft, köves gyűrűk Promod 2490 Ft/4 db

 

Csíkozzunk!

A csíkos, kötött hatású minta is jöhet, csak arra figyeljünk, hogy a kék is teret nyerjen – ettől lesz nyárias a hatás, még akkor is, ha az alapszínünk a fekete.

Csíkos póló Promod 5995 Ft, magas derekú sort Zara 6995 Ft, kék napszemüveg Patrícia sajátja